keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Ecco Biom Lite


Eilisestä kenkäaiheesta vielä jatkaisin. Luksulle ei ole pariin vuoteen kelvannut edes sandaalit. Rannalla ja veneellä Crocsit kelpaavat mutta sandaalit eivät missään nimessä. Arvaatte varmasti syyn? Ihan oikein :)

Viime vuonna kesälenkkareina oli Eccon Biom Litet (kuva yllä). Poika tykkäsi niistä tosi paljon ja tarkoitus on oli ostaa täksi kesäksi samanlaiset. Litet ovat tosi kevyet ja kuulemma juostessa ihan yhtä hyvät kuin juoksulenkkarit. Plussaa helposta kuminauhakiinnityksestä ja kapeasta lestistä.

Värivaihtoehdot eivät tänä vuonna ole yhtä kivat, tarjolla on vain puna-mustaa ja musta-keltaista. Kummassakaan värissä ei varsinaisesti mitään vikaa, mutta. Äh. Oliko Ecco viime vuonna aikaansa edellä? Nythän nuo kirkkaat värit lenkkareissa ovat lyöneet todella läpi.

Liten 2013 väritys

Biom Train malleissa olisi kivemmat värit (lisää löytyy täältä) mutta malli on astetta jykevämpi eli ei sitä mitä haetaan.

Eihän kenelläkään sattumalta olisi käyttämättömiä Litejä ylimääräisenä koossa 37? Anyone?

5 kommenttia:

 1. Tuota Lite-malliahan löytyy myös nahkaisena. Päävärinä tosin siinäkin musta mutta on minun silmääni mukavamman näköinen kuin kumpikaan noista tekstiilipinnalla olevan Liten värityksistä. Hintaa tulee kympin verran enemmän.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, meillä on ollut nahkaisenakin, mutta nyt hakusessa mahdollisimman ohut ja kevyt lenkkari, joka korvaisi sandaalin.

   Poista
 2. Hei, mä en arvannut syytä, kerro nyt! ;)
  Eccolla on kyllä hyvän näköisiä kenkiä, minäkin ihastuin noihin nahkaisina, itsellekin voisin ottaa, mutta harmillisesti Ecco ei yleensä omaan koipeeni istu.

  -jaana

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sandaaleilla ei voi potkia palloa, ainakaan tarpeeksi kovaa:)

   Eccolla on yllättävän hyvännäköisiä kenkiä ja ainakin meidän Eccot ovat kestäneet hyvin käytössä.

   Poista
 3. 6-vuotiaalle innokkaalla futarille kelpasi vikingin umpikärkiset sandaalintapaiset. Crocsit sai eka käyttöpäivänä heti tuomion (kun niillä ei voi futaa). Teini meillä on kulkenut vaan lenkkareissa jo vuosia. Hauska kn muuten katsella kuina innolla 14v ja 6v voi tuntikausia pelata jalkapalloa :-) -Leena

  VastaaPoista