lauantai 4. toukokuuta 2013

Diesel Livier ja keltaisten farkkujen metsästys

Mun viime vuosien käytetyimmät farkut ovat Dieselin Livierit. Löytyy kaapista neljässä eri pesussa ja nyt harkinnassa nämä keltaiset nilkkapituiset Livierit.

Vaaleankeltaisia housuja etsin jo viime kesänä, laihoin tuloksin (ainakin muistini mukaan en löytänyt, pitää vielä tsekata yläkaapit). Hyvänmalliset keltaiset housut olivat kaikki liian ohutta kangasta eli läpi näkyi turhan hyvin.
Sovittamatta en näitä uskalla ostaa, koska koko riippuu niin pesusta. Kaksi pareista on 28 tuumaisia ja toiset kaksi paria ovat 29 tuumaisia. Ja toiset noista 28 tuumaisista ovat isommat kuin 29 tuumaisista.

Toinen potentiaalinen malli olisi Filipan Gracie Cropped Twill -housut, joita saa myös keltaisena. Mulla on sama malli vajaamittaisella lahkeella mustana ja pitkällä lahkeella valkoisena ja on mallina jopa parempi kuin Livier. Filipan housuissa on paksumpi materiaali (ei näy mahdolliset epätasaisuudet läpi) ja normaali vyötärö (pitää korsetin paremmin koossa).

4 kommenttia:

 1. Kävin eilen hankkimassa parit ensimmäiset Leviksen ID farkut ja yllätyin, että konsepti tosiaan toimii! Keltaiset ovat vielä mullakin hankinnassa, mutta taitaa olla pakko jättää niiden hankinta Suomeen ihan logistisista syistä...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ID:t on hyvät, meillä niitä käytetään kolmessa polvessa.

   On se hyvä jättää jotain ostettavaa tännekin:)

   Poista
 2. Itse ostin guessin beverlyt keltaisina. Ei näy läpi ja nyt lahje on saanut vähän pidennystä viime kesän malliin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä tietää, kiitos. Mulla on yhdet valkoisena eikä tosiaan näy läpi.

   Poista