perjantai 17. toukokuuta 2013

Sneaker socks

  
Vaikka olen jo siirtynyt sukattomaan kauteen, en kuitenkaan - sandaaleja lukuunottamatta - kulje koskaan täysin paljain jaloin. Ajatus umpinaisessa kengässä marinoituneesta paljaasta jalasta on vaan mielestäni vastenmielinen. Luottoavokassukat ovat Falken, nykyään nimi näkyy olevan Elegant Step. Kaikissa Falken avokassukissa on kantapään sisäpuolella antislip -systeemi, joka estää sukan liukumisen jalasta. Malli on tarpeeksi siro ballerinojen kanssa käytettäväksi, jalkahien kyllästyttämän kengän jälkeen toinen totally-turn-off on avokkaan reunojen yli pursuava "näkymätön" sukka.


Tein mahtavan hienon löydön sukkaosastolla. Falkelta on tullut uusia Sneaker -sukkia. Malli on tavallista avokassukkaa umpinaisempi mutta kuitenkin varretonta sukkaa kevyempi. Tämä on juuri sopiva esimerkiksi tennarisukaksi ja ostin näitä useamman parin Inkalle Conversejen kanssa käytettäväksi. Combo toimii kuulemma hyvin. Plussaa laajasta kokovalikoimasta, koot menevät kahden koon välein, eivätkä siis ole sarjassa one-size-sukka, joka ei istu yhtään minkään kokoiseen jalkaan.


Toinen Falken uutuus on Seamless Step. Avokassukka sekin, mutta ohuempi kuin Elegant Step. Hyvä esimerkiksi juhlavan ja avoimemman kengän kanssa.


Että ihminen voikin olla onnellinen sopivista sukista:)

*********************

Aurinkoista viikonloppua! Meillä on tänään ohjelmassa veneen vesillelasku. Ja stadissa on viikonloppuna paljon kivoja tapahtumia. Olkaa ihan pihalla!

13 kommenttia:

 1. Kiitos tästä, lisään kahdet ensimmäiset huomiselle ostoslistalle :)

  VastaaPoista
 2. Kiittää myös, huomenna kauppaan!

  VastaaPoista
 3. Maalainen kysyis, että mistä näitä saa ;)
  Tämmöiset pitää kyllä saada niin tennareihin kuin korkkareihinkin, mahtavaa!
  Mie kiitän kans :)

  Mansku

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä fiksuna roudasin noita reissusta. Vain huomatakseni, että niitä saa ihan Stockaltakin. Eli eiköhän muistakin Falkea myyvistä liikkeistä saa. Ole hyvä:)

   Poista
 4. Kiitos! tääkin ottaa vinkistä vaarin ja aikoo shoppailla noita :)

  VastaaPoista
 5. Kiitos hyvästä vinkistä, näitä täytyy hamstrata tuntuvalla 10% kantisalella. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hitsi, mulla on alepäivä käyttämättä. Kiitos itsellesi muistutuksesta;)

   Poista
 6. Tää ei edelleenkään usko.
  Falke voi ihan vapaasti lähettää mulle kokeiltavaksi noita. :-D Mulla on niin puikelo jalka, että yksikään aiempi malli miltään merkiltä ei ole pysynyt kolmea askelta pidempään paikallaan.

  Mutta jos te kaikki muut kokeilette ensiksi ja kerrotte noiden toimivan, niin ehkä munkin on pakko vielä kerran kokeilla. siihen asti menen sillä kuumottavalla mummotyylillä ja niillä polvisukkaversioilla (pitkien housujen kanssa).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tämä ei koskekaan sua:) Ei ne sulla toimi, unohda ihan suosiolla. Sori.

   Poista
  2. Siis oikeasti mä jo salaa toivoin, että nämä oliskin jotkut ihan yliluonnolliset. Hö.

   Poista