tiistai 28. toukokuuta 2013

TOMSLuksu sai uudet tossut. Meillä isoilla oli Tomsit kovassa käytössä viime vuonna, katsotaan tekeekö läpimurtoa skedenuorisoon. Tuskin. Mutta voihan sitä toivoa.

Luksun kenkätilanne ei ole koskaan ollut niin huono kuin nyt, mikään ei oikein tunnu kelpaavan. DC:t, lenkkarit ja nappikset ovat ainoat joita käyttää vapaaehtoisesti. 

Tomsit ovat ekologiset ja eettiset ja kaikkea muutakin mistä tulee hyvä mieli. One for one. Lisäksi hyvät jalassa, tai niin hyvät kuin tuollaiset litteäpohjaiset voivat olla.

Olen yrittänyt tarjota myös Vejan eettisesti tuotettuja kenkiä, mutta arvaatte varmaan, että vastaanotto ei ole ollut kovin suopea.

Olkoon. Mokoma. Vedän jo valmiiksi henkeä tulevan viikonlopun juhlaputkeen. Ja lupaan, että tällä kertaa en huuda siinä kohtaa, kun käydään vääntöä kengistä. Koska voitan kuitenkin. Ja on kivempi juhlia, jos ei ole ääni käheänä.

13 kommenttia:

 1. Ihan mielenkiinnosta kysyn, että mitkä kengät aiot pakottaa Luksun jalkaan? Itse ajattelin hyväksyä puhtaat Converset...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä vielä, niitä ei vielä ole. Mutta hyvinhän tässä vielä aikaa on :) Itse asiassa nuo Tomsitkin sopivat hätätapauksessa (ja jos on kovin kuuma). Yhdet uudenkarheat purkkarit löytyy, mutta ei tykkää niistäkään. Ja menee samaan kategoriaan noiden yllä olevien kanssa.

   Poista
  2. Ja mun mielestä puhtaat Converset tai mitkä tahansa tennarit sopivat hyvin pikkukundeille kesäjuhliin. Edellyttäen tosiaan, että ovat puhtaat. Eikä muu asu ole tummapuku;)

   Luksu ei Converseja suostu käyttämään, enkä ihmettele, vaikea keksiä yhtä epämukavia kenkiä. Tiedän, olen kovin yksin mielipiteeni kanssa;)

   Poista
  3. Juu, ei ole pukua, vaan chinot ja ruutupaita - sekin varmaan rennosti housujen päällä. Ei munkaan lapsi tykkää Converseista, mutta minä tykkään ja se riittää.

   Poista
  4. Ne on oikeasti tosi huonot jalassa, älä pakota lapsiraukkaa. Laita edes ergo-pohjallinen, jooko?;)

   Poista
  5. Ei ole pelkoa päivittäisestä käytöstä, ainoastaan skedet ja lenkkarit kelpaavat. Siksi ne Converset ovatkin pysyneet niin puhtaina ;-)

   Poista
 2. Veja oli ihan uusi merkki, Tomseista olen sentään minäkin kuullut.

  Meillä käytiin jossain vaiheessa pojalla valkoisten tennareiden kausi, ihan puhtaana nekin saivat kelvata juhlakengistä, kun mikään muu ei kelvannut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vejalla on tosi kivoja tennareita tytöillekin, kannattaa tsekata jos eteen osuu.

   Itse asiassa, käynkin ostamassa valkoiset tennarit viikonlopuksi, ne varmaan kelpaavat kaikille.

   Poista
 3. Meillä kevätjuhla juhlitaan chinoilla, kauluspaidalla ja Luksun 'vanhoilla' uusilla conseilla:) Löysin ne muutossa ja ovat tänä vuonna vihdoin sopivat;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ;) Kiva että on käyttöä.

   Chinot ovat ehkä monikäyttöisimmät housut jotka tiedän, menevät melkein tilaisuuteen kuin tilaisuuteen.

   Poista
 4. Sovittelimme TOMSeja Idalle enkä osannut päättää tykkäänkö vai en ja kun Idakin oli samoilla lijoilla jäivät vielä kauppaan. nyt ehkä vähän harmittaa. Tämä osoittaa taas, kuinka epämuotitetoinen olen ;).

  Meillä Converseja useammat, eikä tarvitse pakottaa kenenkään jaklaan - omassakin jalassa tuntuvat ihan kohtuulliselta - ei toki päivittäisessä käytössä. Juuri kirjoittelinkin (taas) minäkin noista tennareista ja juhlista. Jätin tosin mainitsematta, että ehkä ei sen tumman puvun kanssa, mutta saapahan taas joku aihetta provosoitua...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :)

   Mä olen erittäin Converse-vastainen nykyään. Ikinä en ole niistä omissa jaloissa tykännyt ja nyt on lähipiirissä useampikin jalkaongelmainen teini. Onko Converset syy vai seuraus, siitä ei ole aukotonta näyttöä, mutta olen täysin vakuuttunut, että kyseessä on syy.

   Poista