tiistai 14. toukokuuta 2013

Murretaan värikoodiVähän väriä lapsen puna-sini-valkoiseen kesävaatekaappiin. Alakuvan Guess on ollut erittäin positiivinen kokemus, malli on kapeahko ja pysynyt hyvin kuosissaan. Guessin imago on mitä on, mutta siitä ei kannata välittää, koska merkiltä löytyy tosi kivoja poikien vaatteita.

*********************

Olen pahoillani postaustahdista. Syytän kaikesta työtäni. Toinen lapsistani totesi viimeksi kotiin tullessani: "Ai säkin asut vielä täällä? Eipä ole näkynyt." Kyseessä ihan suora v**tuilu, ja ihan syystäkin. Onneksi on se toinenkin lapsi, joka on vielä vilpittömän iloinen tuhlaajaäitinsä näkemisestä.

8 kommenttia:

 1. Auts! Jos yhtään lohduttaa, meilläkin saa aika nopeasti kuulla kuittailua, jos panostaa liikaa toimistolla oleskeluun...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, vähän otti kipeetä. Täytyy myöntää, että ei kaikki poissaolo töistä johdu. Se varmaan aiheuttaa enemmän närää...

   Poista
 2. Kivat värit! Jos yhtään lohduttaa; kun Mä lopetin reissutyöt sain kuulla silloisilta teineiltä, ett voisitko äiti lähteä edes joskus työmatkalle... Eli teet niin tai näin, niin aina väärin;)

  VastaaPoista
 3. Kohta on kesäloma, eikö? Silloin voi taas ääni sen Toisen Lapsen kellossa muuttua. Meillä on myös tuo Guessin paita ja tykätään, harmittaa, kun siitä korallinpunaisesta ei ollut enää kokoa. Mä alan pikku hiljaa pääsemään yli tuosta Guessin imagoasiasta (koska oikeasti tykkään varsinkin noista lastenmalliston vaatteista) - ehkä ne lkavat rämpiä suosta ylös ;)?!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se toinen lapsi mitään lomaile, kesäduuniin saman tien kun koulu loppuu. Heinäkuussa sitten lomaillaan:)

   Mä nieleskelen edelleen tuon imagon kanssa, mutta eiköhän siitä yli pääse;)

   Poista
 4. Suora palaute on joskus paikallaan. :) Meillä sitä ei palautetta verbalisoitu mitenkään, mutta käytös antoi ymmärtää muuta. Oisin ehkä mieluummin ottanut sellaisen nopean v***uilun, jos se olisi mennyt sillä ohi.

  Tervetuloa kotiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on muuten niin totta. Kunnon litsarit naamalle ja asia on käsitelty. Vaihtoehtona se piinaava "hiljainen" tai äänekkäämpikin mielenilmaisu on vielä ikävämpää.

   Poista