lauantai 11. toukokuuta 2013

St.Tropez - rusketusta purkista

St. Tropezin Gradual Tan vaiheittain itseruskettavilla ei voi epäonnistua. Everyday Moisturiser For Face ei pelkästään anna väriä vaan myös kosteuttaa. Itse olen käyttänyt muutaman kerran tuota tummempaa sävyä ja tulos on luonnollinen. Aine tuoksuu, mutta ei mielestäni mitenkään vastenmieliseltä. En tosin tarvitse sitäkään, kiitos kaiken ulkona vietetyn vapaa-ajan. Toinen hyvä itseruskettava kasvoille on Chanelin Soleil Identité, joka myöskin kosteuttaa ihoa.


Vartalolle tarkoitettu itseruskettava vaahto Gradual Tan Mousse on ihan helmi. Aine, joilla urpokin onnistuu: ei tule läikkiä, tummentumia eikä muitakaan kummallisia viiruja. En tiedä onko kyse koostumuksesta vai vaahdolle tarkoitetusta levityskintaasta mutta lopputulos on erittäin luonnollinen. Vaahto on tuoksuton ja kuivuu saman tien.


Jos homma jostain syystä epäonnistuu (siinä tapauksessa saa syyttää itseään) niin sarjaan kuuluu myös Self Tan Remover. Merkillä näkyy olevan paljon erilaisia tuotteita: perinteisistä kertalaakista ruskettavista after suniin.

Doven Summer Glow:t ovat nekin ihan kelpo kamaa, vaikka eivät ihan samassa sarjassa St. Tropezin kanssa. Ja tuo Lumenen Face Tan Cream on autenttinen aikamatka kasarille, ainakin koostumuksensa puolesta:)
  
 
Jatkan luonnollisen rusketuksen hankkimista muualta kuin purkeista. Palataan!

11 kommenttia:

 1. Hei tää postaushan tuli kuin tilauksesta!Nimim. kalpeanaama...Mistä olet hankkinut omat purnukkasi, myykö näitä joku Suomessa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miikkis, täältä http://www.feelunique.com/tanning/self-tan?q=&filter=fh_location=//c1/en_GB/categories%3c%7bc1_c1c3%7d/categories%3c%7bc1_c1c3_c1c3c2%7d/brand%3e%7ba54%7d/%26fh_sort_by=-$rc_popularity olen tilannut paljon, voin suositella. Tosin ilmainen toimitus on h i d a s, sosittelen postitukseen sitä 3€ panostusta.

   Poista
  2. Stocka ainakin myy, jostain bongasin jälleenmyyjälistan, en enää muista mistä. Mutta google varmasti tietää:)

   Poista
 2. Kiitos tästä! Pitääkin kokeilla tuo St. Tropez, sama kysymys kuin Miikkiksellä, saako näitä Suomesta? Mä olen turvautunut Doveen, muutamana vuonna on harmittanut kun olen tyrinyt jonkun kalliimman purkin kanssa ja sitten se onkin vanhentunut kaappiin. Dove toimii kohtuullisesti, tosin olisin voinut aloittaa sillä vaaleammalla...

  Hyvää äitienpäivää!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Dovessahan on sama idea kuin tuossa asteittain ruskettavasta Gradual Tanissa. St Tropezin lopputulos on kuitenkin paljon lähempänä luonnollisen rusketuksen sävyä. Kantsii kokeilla, jos ei toimi sulla niin myy purkki mulle;)

   Poista
 3. Ainakin Helsingin Stocka myy, oli suht laaja valikoima (siellä edullisemman kosmetiikan osastolla apteekin vieressä.

  VastaaPoista
 4. Tilaukseen lähti, kiitti vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Vastaukset
  1. Tosiaan Kicks. En ole käynyt aikoihin, pitääkin mennä käymään. Taatusti teen purnukkalöytöjä mitä ilman en voi elää:)

   Poista