maanantai 20. toukokuuta 2013

Kestää aikaa. Ja muutakin.


Onneksi olen säästänyt nämä Sandin housut. Lähemmäs kymmenen vuotta vanhat ja kuvio on taas ajankohtainen. Pesuohjeena kuivapesu. Muistan kuinka ensimmäisellä käyttökerralla kippasin punkkulasin päälleni (loppuillasta tosin, en sitä enää kituusiini olisi tarvinnutkaan). Koska housut olivat joka tapauksessa pilalla, niin koneeseen vaan. Ja puhdasta tuli. Ja on tullut monet kerrat sen jälkeen. Kuuluvat sarjaan turvahousut: kun on menossa tilaisuuteen mihin tarvitsee päälleen jotain vähän fiksumpaa tietäen, ettei kotiin jouda ennen hesaria.

Sandilta läytyy myös toiset luottohousut, nämäkin usean vuoden ajan kovaa kulutusta kestäneet. Malli on slimmi, mutta vyötärö venyy useamman pitkän verran. Juuri sellaiset, mistä aina puhutaan: asusteita vaihtamalla sopivat niin arkeen kuin juhlaankin. Pinta on hieman vahamaista ja kiiltävää (mitä en tosin onnistunut kuvaan saamaan).


Samaa mallia on edelleen myynnissä, nimi on Maja. Jos kiinnostaa.

3 kommenttia:

 1. Sandin housut on kyllä ne, mihin kannattaa panostaa. Juuri tuollaisia yksilöitä ei mun kaapista löydy, mutta muita kylläkin, vuosien takaa.

  VastaaPoista
 2. .. ja siis edelleen käyttökelpoisia ja käytössä :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Ja jotenkin osaavat tehdä malleja, jotka kestävät aikaa. Ja kulutusta:)

   Poista