perjantai 2. syyskuuta 2011

Softshell

Softshellit toimivat meillä paremmin kuin tavalliset välikausitakit. Ovat kuoritakkeja kestävämpiä ja hieman lämpimämpiä, soveltuvat paremmin Suomen olosuhteisiin. Ja yleensä istuvat paremmin kuin säkkimäiset Ticketit ja Popit ja kumppanit. Softshelliä on nykyään usealla merkillä valikoimissa, bongasin jopa Zaran poikien puolelta kyseisen kapineen.

Viime vuodet Luksulla on ollut käytössä  PO.P:n  ja Inkalla Peakin softshelltakki. Viime keväänä Luksun takki jäi yllättäen pieneksi ja PO.P myi ei-oota. Painelin sitten Stadiumiin, olenhan nykyään kantis siellä, ja sieltä löytyi sopiva koko.


Everest.
Aluksi vierastin sinisiä tehosteita, mutta nyt ne näyttävät jo ihan kivoilta.
Tai eivät ainakaan kovin satu silmiin.

Stadiumissa on muuten tarjouksessa jotain Everestin malleja.  Hintaan 29,90.

Ja vielä apua kaipailen, onko kukaan bongannut näitä Icepeakin softshellhousuja mistään?

3 kommenttia:

 1. Prisman kuvastosta eilen bongasin juurikin nuo Icepeakin lasten housut, hinta 29,90 ja koot 128-176. Värit musta ja pinkki. Olenko vähän tarkasti lukenut :D No itse asiassa ajattelin meillekin hakea...

  Tiina Huvikumpuillen-blogista

  VastaaPoista
 2. Mulla on softshell, mutta muksujen vaatekaappiin sellaisia ei ole vielä löytynyt. Noita housuja en ole nähnyt missään, mutta en ole kyllä käynytkään missään ja mainoksiahan tänne pöndelle ei suoda kuin kovin kitusesti :D

  VastaaPoista
 3. Tiina, kiitos:). Mä vähän arvasinkin, että sieltä voisi löytyä. Mä vaan olen hieman prisma-vastainen... Mutta jos lähetän jonkun muun ostamaan;).

  Katja, mullakin on softshelltakki:). Ja mulla on myös softshellhousut, Icepeakin. Äiti osti, etten palele:) Mukavan housumaiset, kehtaa mennä muuallekin kuin kentän laidalle ne jalassa. Ovat myös ainoat paksummat housut, jotka teini suostuu, skimbahousuja lukuunottamatta, päällensä pukemaan.

  Ei meillekään mainoksia riesaksi asti tule. Tai sitten ne on lehtiroskiksessa ennen kuin ehdin kotiin asti.

  VastaaPoista