tiistai 6. syyskuuta 2011

BHDNiin kampaajan tarpeessa.
Fleda on jopa mun mittapuulla karmea.
Ja mulla on rima matalalla.

Voisinko kulkea pari viikkoa pipo päässä?
Tai olisiko sellainen karjakkohuivi hyvä?

En osaa tehdä hiukselleni mitään, en siis yhtään mitään.
Kerran yritin föönätä niitä.
Seurauksena oli tukkaan takertunut harja,
joka jouduttiin leikkaamaan pois.
Siis hiukset siitä harjan ympäriltä.

Miksei kenellekään muulle ikinä käy niin?

11 kommenttia:

 1. Ai, ja mä kun just katsoin kuvaa, että olet käynyt vaalentamassa tukan!

  Voin lohduttaa, että olen todistanut vastaavanlaisen harjaepisodin... tosin minä ja ystäväni jonka päähän harja tarttui, olimme silloin ekaluokkalaisia! :-D Lopputuloskin oli sama, tosin hänen isänsä (joka joutui lähtemään kotiin kesken työpäivän) REPÄISI harjan päästä.

  VastaaPoista
 2. j: Se on ihan auringon vaalentama, tai haalistama
  :(

  Muotoilen asiani uudestaan:

  Miksei kenellekään muulle AIKUISELLE ikinä käy niin?

  VastaaPoista
 3. Kiitos, vihdoin kampaaja tilattu, miks ei vois päästä heti, kun sen juurikasvun tajuaa, niin todella pipo ois jees siihen kampaajaan saakka..

  VastaaPoista
 4. nàkòjààn sun BHD olis mulla "oi miten mun hiukset onkin tànààn ihanat"-day :D

  VastaaPoista
 5. Haa, mun fleda näyttää miltei tuolta ja kävin viikko sitten kampaajalla:) laitto vaaleaa raitaa ja nyt näyttää kun aurinko olisi vaalentanut (tai haalistanut what ever)

  VastaaPoista
 6. Anni, mä varaan kampaajan aina edellisellä käynnillä, muuten ei aikaa saa kolmeen kuukauteen. Nyt meni liian pitkäksi aikaväli.

  Anna, älä viitsi, tuo mun kuontalo on kamala. En muuten päässyt kommentoimaan sun blogiin tuossa männä viikolla:(

  Katri, kuinka vaaleaa? Oletko sä blondi?:)

  VastaaPoista
 7. Hyvältähän tuo näyttää, ei ollenkaan kamala. Enkä nyt puhu kamerasta.

  Mä inhoan, kun kampaajat tekevät aina kaikkea hienoja juttuja tukkaani, kuten käyttävät sitä ihme lattarauta-hommaa. Mun tukan pitää olla mallia "wash-go". Pahus vaan, kun on niin paksu, että se go-osuus kestää turhan kauan märkänä. Mutta en minä mitään harjaa vöönätessa osaa käyttää. Eihän mulla oo niin montaa kättäkään, että onnistuisi. Siihenhän tarvitaan ainakin kolme.

  VastaaPoista
 8. Sulle sopis toispuoleinen jakaus ja kiharat, mallia Shenae Grimen laineikas kampaus :

  http://www.mtv3.fi/helmi/minisaitit/artikkeli.shtml/2010/04/1111361/talta-julkkikset-nayttavat-kiharoissa?tyylitalo/muotia_ja_kauneutta

  Toi vois olla vähän lyhyempikin malli.

  Se, että olet pitkä(hkö) ja hoikka ja tyyliltäsi hyvin selkeä kestäisi tosi hyvin naisellisen kiharakampauksen. Se olis tosi freesi ja cool, ei tätimäinen tai lälly.

  ehdottaa ystävällisesti,
  Finette

  VastaaPoista
 9. Ai ei käy kelleen muulle aikuiselle... hihhiii, olehan huoleti! Äitini oli muutamia vuosia sitten lähdössä pikkujouluihin ja oli iältään jo +50v. ja tukkaansa föönäillyt sen 35v. ainakin. No niinhän siinä kävi, että onnistui kietomaan harjan tukkaansa kiinni ja minä sain hätääntyneen soiton tulla pelastamaan äiti kaljulta läiskältä. Jep, olis leikannut sen harjan irti, vaan sinnikkyydellä sain kieputeltua hiukset sieltä pinteestä ja äitikin sitten nätillä tukalla pääsi pikkujouluilemaan.

  Mitäs jos kysyisit kampaajalta ihan kädestä pitäen neuvoja kuinka sitä tukkaa laitetaan? Hyvillä ohjeilla osaa tumpelompikin tukanlaittaja taikoa kampauksen. Ehkä.

  VastaaPoista
 10. Tickler, aivan sama juttu täällä. Mulla on niin sun luonto:)

  Kiitos Finette ystävällisestä ehdotuksesta:) Mulla on itse asiassa ollut tuollainen hyvin pitkään, nykyään tykkään lyhyemmästä. Siis nykyinen fleda on ihan ylipitkä, puolet saa pituudesta lähteä.

  Ano, luuletko ettei hän ole yrittänyt?:) Mutta olen niin lost case, että toivosta on luovuttu. Mun tukka on siitä hyvä, että on pese-ja-pidä-formaatissakin näyttää hyvältä, silloin kun leikkausväli ei ole liian pitkä. Ja hyvä, että sun äidillekin! En tosiaankaan halua olla ainoa;).

  VastaaPoista
 11. F: kuka tuo daami muuten on? Ei jaksa googlettaa...

  VastaaPoista