sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Kaunis muisto vain.Kentän laidalla alkaa olla kylmä iltaisin. Kaivelin yläkaapeista neuleita.

Kaivelin sieltä kaikkea muutakin, voi morjens minkä määrän kuteita niin pienet kaapit vetääkin. Siinähän menikin muutama tunti rattoisasti niitä rättejä inventoidessa. Skippasin Habitarenkin, piti ystävän kanssa mennä, mutta olen niin monelta taholta kuullut ettei ollut mikään välttämätön setti. Vai oliko?
Tänään olisi jo illalla yhdeksän aikaan kaivannut hanskoja. Sukkiin en vielä taivu. Niin kylmä ei sentään ole.


Mitäpä siellä kauluksen sisäpuolella pilkistää.
Viime talven muistoja.

8 kommenttia:

 1. Ilmeisesti se Habitare ei ole ollut mikään ihan välttämätön, kun en ole sinne vielä koskaan ehtinyt. :-D
  Tosin, mähän olenkin tällainen tyylitön ja sisustusgeenitön.

  Ihana kesäfiilis tuossa kuvassa!

  VastaaPoista
 2. Ehdin Habitareen kahdeksi tunniksi ja löysin, mitä halusin. Vaatekaappeja, osa ei vielä myynnissäkään, kunhan kyselevät yleisön mielipiteitä. Ja rullaverhoja, vähän verhojakin. Ylläri, ylläri, valkoisia... Lopuksi vielä yleistä haistelua ja kiksit taideosastolta, niin se oli siinä, olen tyytyväinen saaliiseeni eli vielä en ostanut mitään. Tulevan sohvamme kyllä bongasin.

  Villapaitapinoni on niin huvennut, että tarvitsen lisäystä, on jo kylmä. Hitsit first-ale oli liian aikaisin ja väärässä järjestyksessä Habitaren kanssa. Jäi villapaita- ja sisustusostokset tekemättä. Sä sait kyllä hienot korkkarit! Mä tassuttelen matalissa vaan jo neljättä kuukautta jalkavammani takia, joten katson kateellisena muiden korkoja.

  Violette

  VastaaPoista
 3. Eipä ollut Habitare käymisen arvoinen. Se taidepuoli antoi paljon enemmän. Tulipahan käytyä, mutta seuraavalla kerralla tuskin menen.

  VastaaPoista
 4. Violette, mikä on se teidän tuleva sohva?

  VastaaPoista
 5. Meilläpä pääsi aamulla skrapaamaan auton ikkunoita. Ei ollu hanskoja ei.

  VastaaPoista
 6. Jassu, joskus siellä on ollut ihan mielenkiintoista, mutta jo viime vuonna oli..tylsä.

  Violette, hyvä, ettet tyhjin käsin pois tullut:)

  Sanna, ihan samaa olen kuullut.

  Tiksu, yäk. *lähtee etsimään skrabaa*

  Nina

  VastaaPoista
 7. Eiku siis tulin tyhjin käsin, vain pää oli täynnä ideoita:)

  SOhvan kyselijälle pitää todeta, että en ole varma, onko ensi-ihastuksesta tosi rakkaudeksi. Adean Moritz se oli, mutta selkäpuoli mietityttää, menisi meillä hienoudet hukkaan. Nina, eikös teillä ole Elle XL? Edelleen viehättää sen muoto.

  Violette

  VastaaPoista
 8. Vee, on meillä. Toimii hyvin edelleen. On sellainen hieman rennompi malli, sopii myös nukkumiseen:) Ja valkoinen kangas on edelleen valkoinen. Ystävällä on samaan aikaan hankitut Adeat, niiden istuintyynyistä pursuaa höyhenet oikein huolella. Mutta muuten nekin ihan kuosissaan.

  VastaaPoista