maanantai 5. syyskuuta 2011

Kymppipaita


Kymppipaita Milibe.
Tämä merkki kestää pesusta pesuun.
Plussaa kapeasta mitoituksesta.
Ja ekologisuudesta.

Pahimpaan nälkään voi imeskellä
pillimehupurkkia.

Pukillakin oli kymppipaita.
Kyllä Luksulla on paremman näköinen.

5 kommenttia:

 1. Mimmihän tykittää postauksia yhden päivän aikana siihen tahtiin ettei perässä meinaa pysyä! :D

  Hei ihana paita! Ja Luksu! Vähänkö söpö. Siis jälkimmäinen.

  Milibe on mulle tuntematon merkki (sekin). Näyttivät linkissä tosi kivoilta vaatteilta, meidän näköisiltä. Mistäs niitä saa ostaa? Vaan Köpiksestä tietty?

  VastaaPoista
 2. Molemmilla kymppipojilla on ihku blondi tukka! Mä jaksan aina ihailla Mister Pukin (kuulostaapa hyvältä..) kiharia, ihan mahtikset!

  Meillä on pari Miliben yksiväristä trikoopaitaa, ja laatu on tosiaan huippua!

  VastaaPoista
 3. Nina, niin teen:). Toistasataa kuvaa olisi laukaisuvalmiina. Sillä aikaa kun kymppimies juoksee treeneissä, mutsi istuu autossa läppäri sylissä. Alunperin läppäri oli mukana duunien takia, mutta sitten tajusin, että siinähän voi tehdä jotain hauskempaakin. Ajasta ja release:)

  Aikaisemmin Milibeä myi Ipanajamit, mutta se jäi jostain syystä pois. Googlaa Milibe ja valitse kieleksi suomi, niin löydät kotimaisia jälleenmyyjiä.

  Marika, meilläkin oli aikaisemmin niitä yksivärisiä, mutta ymmärrettävistä syistä numeropaidat ovat käytetympiä:) Mulla on itsellä pyjaman paitana Miliben t-paita, enkä voi kuin kiitellä laatua.

  VastaaPoista
 4. Tykkään! Siis noista Miliben paidoista ja meillä on tykätty myös niistä trikoohousuista. Harmi kun Ipanajameista ei noita enää saa, etsinnässä olisi vihreä numeropaita, kun edellinen jäi pieneksi.

  VastaaPoista