torstai 8. syyskuuta 2011

Luottofarkut

Olin monta vuotta Diesel-ihminen. Farkut olivat aina Dieselin. Kokeilin muitakin merkkejä, mutta palasin aina Dieseliin.

Viime vuoden keväällä ostin ensimmäiset Liu Jo:t ja nyt niitä kaapissa useammat. Löytyy myös Acnen ja Filipan farkkuja, joissa niissäkään ei ole mitään vikaa. Mutta Liu Jo:t puen mieluiten päälleni. Merkiltä löytyy ihan matalasta korkeaan vyötäröön, pillistä flare-lahkeeseen. Ja pesuja ja värejä löytyy joka lähtöön. Liu Jo:n matalassa vyötärössä on jotain samaa kuin Guessissa, mutta Guess taas merkkinä saa niin pahat fibat, etten edes harkitse.
Nämä mustat vajaamittaiset ovat olleet kovalla käytöllä, keväisin ja syksyisin ehdottomat suosikit. Näissä on matala vyötärö, kuulostaa epäilyttävältä, mutta toimii kaltaisellanikin keskivartalopyöreydestä kärsivällä keski-ikäisellä ihmisellä. Ehdottomasti väljän neliönmallisen paidan (joihin olen myös koukussa) kanssa.
Ostoslistalla musta täyspitkät Liu Jo:t. Ehkä niillä vetskareilla.
Kesällä käytössä oli nämä vaaleat bling-bling farkut. Siitä huolimatta, että ne olivat kokoa liian isot. Näissä on korkeampi vyötärö, pitää kivasti keskivartalon kasassa. Talveksi pitäisi saada tummemmat.


Ja tasapuolisuuden nimissä: Acnet. Vetoketju takana. Verratonta käyttömukavuutta.

Oletteko muuten kokeilleet Leviksen Curve ID farkkuja? Osa ystävistäni on koukussa niihin.

3 kommenttia:

 1. Oi, TÄYDELLISET farkut olisi täälläkin (ikuisessa) hakusessa. Liu Jo-farkuista olen kuullut hyvää, mutta nuo Leviksen Curve ID:kin kiinnostaisi! Mistähän niitä saa, onko ihan Stockalla?

  (ja tuolla sun kropalla varmana kaikki farkut istuu täydellisesti. kele.)

  VastaaPoista
 2. Hei,
  Ihanat nuo mustat,juuri tuollaisia ole etsinyt! Mistä LiuJo farkkuja sa,myykö keskustan stocka? Yleensä käyn vain Tapiolan tavaratalossa, kun niin kiirettä pukkaa,siellä ei tada noita olla.

  Emma

  VastaaPoista
 3. Jassu, jos oikein olen ymmärtänyt niin ID:tä saa Stockalta ja JC:stä. Tai sitten ei... Mutta näistä lähtisin etsimään.

  Emma, keskustan Stockalta voisi saada, en ole ihan varma. Yhdet olen ostanut Lillysta, loput ulkomailta. Mutta Stockalta kannattaa yrittää.

  VastaaPoista