keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Seuraavaa kokoa kiitos.


TH:n syksyä. Mustat slim-farkut löytivät edellisessä koossakin.


Harhaisena kuvittelin, että kymppikoossa mentäisiin muutama vuosi.
Väärin meni taas.
Housuissa 140 cm on hyvä (vielä kesällä oli liian iso),
mutta paidoissa mennään joillakin merkeillä pikkuhiljaa kokoon 152 cm.
Kymppikoko menee yläosastakin,
jossain vaatteissa vaan valittaa, että kiristää hartioista.
Niin kuin tekeekin.
Äidin poika.


Colleget käy. Enää ei karjuta puuttuvien huppujen perään.


Ja bokserit pitää ehdottomasti olla niin kuin isälläkin.
Heippa vaan Po.P :n vauvamallisille kalsareille.


Scotch Shrunk huppareita. Harmaa kokoa 10,
siniset 12. Ja ovat kaikki ihan samankokoisia.
Johtuisiko materiaalista, venyykö harmaa enemmän?
Ihan tosissani kysyn.

8 kommenttia:

 1. Aika vauhtia hän kasvaa! Meillä menee varmaan vielä ainakin 5 vuotta että esikoinen on tuon kokoinen.

  VastaaPoista
 2. No joo, siis J:n kanssa about samankokoinen sitten. Ehkä J:n kasvu on pysähtynyt... tai sittens se on se korrekkuus ;)

  Ja tänään ojensin farkut jotka oli slimmimmät ja heti tuli narinaa... nää ei mee jalkaan, nää on jäykät, nää on ihossa kii, nää ei taivu.... eli jeps, leveiden farkkujen metsästys jatkukoon...

  VastaaPoista
 3. Sellainen tuli mieleen, että onko tuo harmaa täysin samaa materiaalia kuin nuo muun väriset? Kun ainakin HM:n vaatteissa olen huomannut että sama paita eri väreissä voi olla eri materiaalia ja usein juurikin niin että muut värit on kokonaan (tai lähes kokonaan) puuvillaa ja harmaameleerattu on ainoa joka on eri materiaalia, vähemmän puuvillaa ja olisikohan viskoosia seassa hieman.

  VastaaPoista
 4. Just tuommosia vaatteita kun soisin meidän 13v:n käyttävän. Farkut on sille lähestulkoon kirosana, samoin pitkahihaiset paidat. Pitää olla t-paita ja huppari. Voi änkyrä, mitä teen sen kanssa talvella???
  Onneksi pienemmille kelpaa!

  VastaaPoista
 5. Sanna, pituutta ei ehkä niinkään, mutta tuo hartialeveys on aina ollut määrittävä tekijä yläosissa.

  Anana, on L lyhyempi kuin J. Mutta rakenteeltaan L on varmasti skrodempi. On ollut jo monta vuotta "ison pojan mallinen".

  Sarita, saattaa olla, että harmaa on eri materiaalia. Täytyy tsekata, kun pääsen kotiin. Mulla on sellainen mielikuva, että nimenomaan harmaa joustaa enemmän kuin muut värit, tuossahan saattaa olla selitys.

  Katja, meilläkin on havaittavissa farkkujen ja pitkähihaisten trikoopaitojen dissausta. Eli perässä tullaan!:) En tiedä, kerro jos keksit ratkaisun;)

  VastaaPoista
 6. Noi THn koot on ihan älyttömiä. Kenelleköhän ne niitä tekee, missä on tuon kokoisia 10-12 vuotiaita (ei ainakaan jenkeissä). Meidän 5v käyttää esim. Bodenilla 5-6 vuotiaan kokoa, TH:lla 8-vuotiaan, eli ei ole koot ihan kohdillaan :)

  Laura V

  VastaaPoista
 7. Laura, Kiinassa?;) Juu nimenomaan TH:ssä siirrytty yläosissa kokoon 12. Toisaalta naisten ja miesten vaatteet vastaavat kokoaan.

  VastaaPoista
 8. Ja Lauralle vielä, tämä nafti mitoitus on uusi ilmiö. Inkan ollessa pienempi lastenkin vaatteet vastasivat enemmän kokoaan.

  VastaaPoista