keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Syksyn ulkoilua

Joku kyseli meidän lasten talvivaatteiden perään. Voin kertoa, ettei niitä ole. Jonkinlainen hahmotelma on, mutta mitään edes puolivalmista ei ole esitellä. Syystakit ja –kengät kaivoin kaapista mutta muuten ollaan kuin ellun kanat. Kyllä tässä ehtii.


Olen taas ihan tosissani päättänyt, että Luksu pärjää tänä syksynä kahdella takilla, kaksilla vk-housuilla ja kaksilla kengillä. Itselläni on tietty enemmän:). Ihan vaan tuon eteisahdistuksen vuoksi. Koska jonkun pitää tinkiä, ja se joku en ole minä, niin se on sitten se jota ei voisi vähempää kiinnostaa. Reilu peli, mielestäni.Takkeina hupulliset softshellit; PoP ja Peak. Housuina PoP:n vk-housut ja Icepeakin softshell-housut. Löysin Icepeakit Intersportista ja vaikuttavat melkein nappiostokselta. Uskon materiaalin kestävän. Ainoa miinus, ettei vyötäröllä ole säätömahdollisuutta eli tipahtavat kivasti lanteille. Toisaalta malli on muutoin kapeampi kuin vk-housuissa yleensä, ehkä se kompensoi puuttuvaa vyötärökiristystä. Inkalla on Peakin softshellhousut, ainoat ulkoiluhousut joita suostuu pitämään, sopivan slimmit. Eikä kahise.Lenkkarit ovat Puman, ilman kosteussuojaa. Toisena Vikingin varrelliset goret. Nauhat pikakiristyksellä. Solmittavat nauhalliset ei toimi, kun ei osaa niitä itse sitoa. Tarrallisia kenkiä kartan nykyään, niihin tarroihin tarttuu kaikki mahdollinen moska mitä kuvitella voi. Ovat siis yhden käyttökerran jälkeen aivan siivottomassa kunnossa. Monta vuotta on ollut myös Kangaroosin vilkkulenkkarit, mutta markkinoin ne nyt pienten lasten kenkinä. Kyllä, silkkaa manipulointia. Ei kiitos meille enää. Päiväkodissa on vielä keltaiset kumpparit.

Välikausihanskat Reimatec+. Muuten boikotoin Reiman tuotteita, mutta noita parempia en ole löytänyt.

Kaikki mustana kiitos. Pipoja ei vielä tarvitse miettiä, pitää olla oikeasti kylmä, että sellaiselle tulee tarvetta.

Nämä ovat ulkoiluvaatteita ja Luksun ulkoleikit rajoittuvat aika pitkälti päiväkotiin. Vapaa-ajalla ulkoilee kaiken liikenevän ajan pallon perässä, ja niihin on sitten eri vermeet.

Sori vaikea luettavuus, blogger heittelee tekstiä miten sattuu:(

7 kommenttia:

 1. Moi, kivat vermeet on. 3htisitkö jossain välissä näyttää myös niitä Luksun palloilutamineita. 3sikoinen aloitti jalkpallon vasta nyt syksyllä ja tämä äiti on aika hukassa mitä sinne tarvitaan... Isän mielestä ei muuta kuin pallo ja suojat,mutta itse halusin jotain ostella ;)

  VastaaPoista
 2. Meidän kahdella vanhimmalla muksulla on paljon Icepeakin ulkoiluvaatteita. Yhdestäkään ei ole mitään valittamista, minusta hintansa väärtejä.
  Musta alkaa pesiytyä meillä muidenkin kuin teinin kaappiin.

  VastaaPoista
 3. Reilulta peliltä kuullostaa :) Eteisahdistuksen takia on tingittävä.

  Musta on loistava valinta :)

  VastaaPoista
 4. Kuulostaa tosi hyvälle, ihan mun makuun poitsu puettu. :)

  VastaaPoista
 5. Ano, no tottahan toki, jos vaan kiinnostaa. Isä on kyllä ihan oikeassa, pallo ja syndit riittävät alkuun, katsotte miten pitkälle innostus riittää. Nappikset olisi kyllä hyvät, palloa on ihan erilaista potkia nappiksilla kuin tavallisilla lenkkareilla (niitä saattaisi saada vähän käytettynä esim. huutiksesta). Ja ehkä ruohohousut. Mutta joo, laitan postausta.

  Katja, meillä on tosi vähän kokemusta Icepeakista mutta se vähäinenkin kokemus on pelkästään positiivista. Nyt kun Intersportissa tulee useammin käytyä, niin sieltä varmasti saattaa lisää matkaan tarttua;) Noteerasin kyllä teidän mustan:)

  Maria, musta toimii a-i-n-a.

  Sokrutin, kiitos!

  VastaaPoista
 6. Hienot setit syksyyn! Meillä on isommat tytsyt käyttäneet tiketin softshellejä koko ajan koulutakkeina. Loistomateriaali, kun kestää ja on vettäpitävää yms. Housuja samasta materiaalista en ole tajunnut etsiäkään, kiitos vinkistä.

  VastaaPoista
 7. Tiina, mä luulisin, että kestää. Kohtahan sen näkee.

  VastaaPoista