keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Teetä ja sympatiaa

Meillä on maailmankirjat sekaisin. Mä olen kipeä. Siis sairas. Mä en ole koskaan sairas. No nyt olen. Kuumetta ja keuhkoputkentulehdusta ja sen sellaista. Ja tämä on kyllä niin syvältä. Mulla ei tosiaankaan ole tapana sairastella, viimeksi taisi olla flunssa toissa vuonna, mutta ei silloinkaan tarvinnut saikulla olla.

Olen joskus saikulla ollut, ne ovat olleet sellaisia kahden vrk:n hoocee-kuumeita. Mittariin tullut 40 astetta ihan tuosta vaan ja ihan yhtä nopeasti lähtenytkin. Nyt mulla on ollut lämpöä kahdeksan päivää putkeen, ei muuten naurata yhtään. Alkoi viime tiistaina, mutta tietenkin sitä ajattelee, että se menee itsestään pois. Sitä ihmettä ei sitten tapahtunut. Oltiin vielä loppuviikosta pikavisiitillä Hollannissa, ystävien juhlissa. Takaisin tullessa oli sitten sellainen olo koneessa, että tiesi olevansa oikeasti kipeä. Tein siis Jassut.

Täällä mä nyt sitten istun ja kiukuttelen. ..tuttaa. ”Ota ihan iisisti vaan ja lepää”. Joo, kauanko tässä nyt vielä pitää kituutella?

On mulla omaishoitajakin, jäi omasta halustaan mun kanssa kotiin. Ja lupasi hoitaa.”Mä voin keittää sulle teetä”. Juu kiitos, ei tartte. Ja perään vannotan, ettei omin koske nokkineen kiehuvaan vesipannuun. Mulla ei muuten vieläkään ole sitä vedenkeitintä.

Arvaatte varmaan mitä tämä hoitsu on tehnyt, kun ei sitä teetäkään saanut tarjoilla.Että sellaista, ei sitten niin mitään sisältöä tässä postauksessa.

14 kommenttia:

 1. Toivottavasti helpottaa pian! Mulla ihan pelkkä räkätauti jo toista viikkoa, mut tässä tilanteessa liikaa sekin. Harvinaisen raivostuttavaa.

  VastaaPoista
 2. No just, ihan Jassut :-D
  Ja sullakin takana lentomatka...hmmm. Ollaan vissiin saatu jo tuolla päin maailmaa jylläävä keuhkopöpö! Muakin ..ttaa tää pitkittyvä paraneminen, nuppi alkaa hajoamaan tähän yskimiseen.

  Mun veikkaus tuosta kalsonkikuvasta on, että sun omahoitaja on sitten keskittynyt tuijottamaan liikkuvaa kuvaa? Kenties kuvioon liittyy myös sellainen ohjainhärveli?

  Pikaista paranemista!!!

  VastaaPoista
 3. Paranemista! Oisit nyt antanut toisen hoivailla :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos, kyllä tämä tästä.

  Jassu, mä olin kipeä jo mennessä. Jep, tarkemmin ottaen Fifa 10;)

  VastaaPoista
 5. Paranemisia! Noita pitkiä tauteja on nyt todella paljon liikkeellä ainakin meillä duunissa! Viime yönä neiti oli tosi yskäinen ja olin ihan varma kotipäivästä, mutta aamulla olikin oma itsensä, toivotaan ettei meille tulis!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä! Ja niinhän sitä sanotaan että jos ei itse osaa hiljentää tahtia, niin luonto tekee sen puolestamme;-) sä luultavasti nyt tarvitset tuon pakkolevon. Tosin tuo monen päivän kuumeilu ei taatusti ole kivaa mutta sinut tietäen, malttaisitko muuten pysyä poissa duunista? Jos sulla on keuhkoputkentulehdus, niin iisistihän sitä pitäisi olla? Paranemisia, paranemisia, kyllä ne tropit jossain vaiheessa auttaa;-)

  VastaaPoista
 7. Mulla ei lähtenyt keuhkoputkentulehdus edes antibiootilla, ja nyt olen nappaillut niitä lisää ja muitakin heinäkuun puolesta välistä, jee... Nyt alkaa tauti lähteä vihdoin. Mulla on tapana saada tämä tauti keskellä helteitä (ja kesälomaa), ja sain ystävälliseltä lääkäriltä reseptin jo ensi kesäksi;) Omasta pitkittyneestä kokemuksesta antaisin nyt käskyn (ei mitään neuvoja), että lepää ihan oikeesti nyt, että pöpö lähtee. Tiedän, vaikeeta on... Paranemisia!

  VastaaPoista
 8. Nyt oikeasti lepäät, että taudit kaikkoaa! Komppaan Violettea, että tämä on käsky!
  Mulla alkaa flunssa nyt vasta helpottamaan, vaikka jo yhden antibioottikuurin huitasin poskiontelotulehdukseen. Kesti siis kolmisen viikkoa...
  Pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 9. Iltaa! Heräsin just päiväunilta.

  Siis tämä ei ole todellista, mulla on edelleen kuumetta eikä tämä keuhkotauti ole mihinkään laantunut, tulee kivoja tukehtumiskohtauksia kun sylkee limoja vessanpönttöön. Mä nyt sitten tyhmänä oletin, että ne antibiootit auttaa. Ei siis autakaan, vaan niitä pitää syödä enemmänkin, niinkö?

  Maanantaina sain dropit, mitä lie pastilleja mulle määrätty. Mulla oli tarkoitus mennä huomenna töihin. Mikäs täällä himassa maatessa ja kattoon räkiessä, mutta kun ne duunit on kuitenkin tehtävä. Siis mun, kukaan ei niitä mun puolesta tee. Se on sitten goodbye syyslomalle Tanskassa, kun deadlinet paukkuu päälle. Paljonkohan mun verenpaineet on, siinä määrin v..tuttaa.

  Kiitos osanotosta, ja anteeksi tämä kiukuttelu. Menen nyt jatkamaan "lepäämistä" (seuraavaks mulla on jotain makuuhaavoja).

  VastaaPoista
 10. Toi positiivinen asenne on avain paranemiseen!
  Oikeasti sairastaminen on kauheeta, oon jotenkin lietsonut itseni oikein sellaiseen pöpöpelkoon. Mua ei haittais jos käsi olis kipsissä 2 kk mutta ajatus jostain influenssast5a suunnilleen itkettää.
  Parane pian! Ps. Muista miten hyödyllisesti Tanja käytti sairastamisaikansa ;)

  VastaaPoista
 11. Joko parempi? Pleikkahan se. Kivan tuliaisen veit puukenkämaahan ;) Otahan iisisti.

  VastaaPoista
 12. olit tänään töissä, mä näin:(

  VastaaPoista
 13. Anana, älä vinoile;)Kiitos, yritän.

  Viidenaiti, vähän, ainakin tuo mentaalipuoli potkii paremmin. Kiitos:)

  Ano, kuka sitten oletkaan: niinpä taisin olla, ja heti tuli parempi olo.

  VastaaPoista