keskiviikko 29. syyskuuta 2010

Luottopomppa

Mun luottotakki, silloin kun tarvitsee olla vähän fiksumman oloinen. Filipan, pari vuotta ahkerasti käytetty ja edelleen kuin pakasta vedetty.


Aasinsiltana, mä olen hukannut mun paksummat takit. Kadoksissa on ainakin kaksi villakangastakkia ja kaksi untuvatakkia. Olen käynyt kaikki kaapit läpi, ei löydy. Eivätkä ole kellarissa, en säilytä siellä vaatteita.
Ehdotuksia, mistä en ole vielä etsinyt? Mulla on kylmä.

10 kommenttia:

 1. Eikö teillä ollut siellä peräkammarissa joku, joka joskus on sinun jotain kamoja vienyt? Jos ei siis missään muualla ole. Kaupassa on onneksi niin paljon, että myyvät niitä, jos entiset ei satu löytymään.

  VastaaPoista
 2. Olen katsonut myös peräkammarin. Sitä paitsi ne on sille liian isoja, ja liian formaaleja. Skimbakamat ja lyhyen toppiksen löysin mutta kaikki pidemmät ovat... kadonneet.

  VastaaPoista
 3. Takit ovat pesulassa -eivät olisi ensimmäiset jotka sieltä syksyllä löytyy :)

  VastaaPoista
 4. Jackpot! Niin muuten onkin. Kiitos Julis, sä olet ihan paras!:)

  Ja nyt sitten mietitään, että missä pesulassa.. Kyllä mulla varmasti on kuitti jossain.

  VastaaPoista
 5. Hih, on ne nyt varmasti näin pitkän valohoidon jälkeen puhtaat! :-D
  Kiva luottopomppa.

  VastaaPoista
 6. oisin kanssa sanonut et pesulassa,åmuistin nimittäin samalla et munkin on ollut..öhöm..hiukan pitkään!

  VastaaPoista
 7. Arvasin samantien että ne on pesulassa :D
  Kaunis takki mulla ei ole kyllä noin tyylikkäistä eikä ei ole hajuakaan missä mun talvitakit ylipäätään on. Onneksi voi laittaa 3 neuletta päällekkäin ja nahkatakin päälle ;) Eiks kerrospukeutumista suositella lapsillekin? Ja siis se on se syy miks näytän niin paksulta ;)

  VastaaPoista
 8. Hehheh, vai takkijuttuja täälläkin" "Peräkammarin rosvo"; voi elämä, hyvät naurut täältä kyllä saa! Aikuisten oikeasti tuo musta takkisi on äärettömän kaunis. Todella tyylikäs, pistä kettingeillä naulakkoon, kaiken varalta;-)

  VastaaPoista
 9. Mikään ei ole kurjempaa kun tavaroiden mystinen katoaminen. Ja hei, eikö teidän pesulat kilauta, jos pyykit viipyvät _pitkään_ ? Minua muistutetaan vähän väliä ;) Toivottavasti löytyvät...

  VastaaPoista
 10. No arvasitte, arvasitte. Kukaan ei vaan vaivautunut mulle kertomaan.. Olen jopa paikallistanut sen pesulankin. Nyt toivotaan, että ne löytyy sieltä.

  VastaaPoista