keskiviikko 1. syyskuuta 2010

Sitten pystyi taas hengittämään.

Illalla kotiin tullessa, sorruin taas siihen, mihin ei pitäisi. Söin seisaallaan tiskipöydän ääressä. Ihan tajuton nälkä. Mitään baakeleita ehtinyt lämmittämään. Kaksi pussia mozzarellaa, neljä tomaattia ja kolmannespurkki pestoa. Pesto tomaatti- ja mozzarellaviipaleen väliin, syödään sormin. Seisten. Jossain välissä vedetään happea ja jo helpottaa.Sitten pystyy taas hengittämään.

Kuulun niihin, jotka ostavat salaatit valmiiksi pilkottuina. Tomaatitkin on niin pieniä, ettei niitä tarvitse pilkkoa. Ja kaikki majoneesit, kastikkeet ja muut mömmöt tulee suoraan purkista.Ei mistä tahansa purkeista, olen niiden suhteen erittäin merkkiuskollinen. Wishbonen Creamy Caesar kestää hätäiseen viikon, Hellmann’s ja Heinz hyvällä tuurilla kaksi viikkoa.


6 kommenttia:

 1. No sulla sentään on laadukkaat seisaaltaan vedettävät sapuskat! Itse en erityisesti käytä kastikkeita, mua jäi kiinnostamaan minkä kanssa syöt tuota majoneesia?

  VastaaPoista
 2. Perunoiden. Esim. Ihan minkä vaan. Mikä tahansa maistuu hyvältä kun uittaa noihin. Ja suonet kiittää:)

  VastaaPoista
 3. Mozzarella, pesto ja tomaatti on vain NIIN hyvää:)!
  Hätäruokaa on ainakin sut helppo taikoa, jos jääkaapissa on erilaisia kastikkeita...

  VastaaPoista
 4. Ja kenen oli pakko napata vastaavat tarpeet tänään kaupan hyllyltä, iski himo....ja mun piti lähtee juokseen, kiitti, ei tarvi enää... ;)

  VastaaPoista
 5. Niin Jassu, ja tietenkin tonnikalan John W:n tonnikalan;)

  Tanja, joskus ei ole kuin noita kastikkeita mutta kyllähän niitäkin pahimpaan hätään syö:)

  I-A, soriii. Ei ollut tarkoitus. Itse olen vierottanut itseni juoksemisesta, ja voin keskittyä tankkaukseen. Kauhean kätevää, säästää aikaa:)

  VastaaPoista
 6. Tuttu tunne. :D Mä en edes ymmärrä, mitä pahaa tuossa on. Pitäis piipertää tuntitolkulla ruokaa, kun seisaaltaankin saa hyvän salaatin. Syö elääkseen vai elää syödäkseen.

  F - jolle ei kyllä kastikkeet oikein uppoa, mutta aina hyvä oliiviöljy suihkittuna ja majoneesi katkisten kanssa

  VastaaPoista