maanantai 30. elokuuta 2010

Hyvin palvellut


Mun lompakko alkaa vetelemään viimeisiään, hyvin palvellut Mopin lompakko on tullut tiensä päähän.
Huomenna pitäisi ehtiä lompakko-ostoksille, ekana tulee mieleen Longchamp ja Mulberry. Olisiko vinkata jotain muita potentiaalisia merkkejä? Haluan tuollaisen lyhyehkön mallin, ne pitkät on liian tyttömäisiä mun makuun. Vetoketjulla suljettava kolikko-osasto pitäisi olla, ja paikka vähintään kahdeksalle luottokortille. Ei, en ole luottokorttikierteessä, vaan lähes jokaisen paikan kanta-asiakas ja ne kantiskortit vie tilaa.

Joku tämän tyyppinen. Ehkä kuitenkin musta, tuo nyt oli eka kuva mikä silmiin sattui.12 kommenttia:

 1. No mä jäävään itseni, sillä mulla on just sellainen tyttömäinen pitkä Longchamp! :-D
  Seuraavaksi kyllä ehdottomasti haluaisin tuon Mulberryn, ihana!

  VastaaPoista
 2. mulla se lyhyt longchampin malli, haaveissa kyllä pitkä mulberry mutta mietin liikaa miten se mahtuu pieneen kassiin, lompakon venkslaaminen kun on liian vaivalloista.
  L:ssa 6 korttitaskua, mutta mulla on joka taskussa 2 päällekkäin. Ja se röpönahka on aika armelias käytössä.

  VastaaPoista
 3. Minulla on Lumin lompakko. Vetoketjullinen kolikkotasku puuttuu, mutta muuten täyttää nuo kriteerit.

  VastaaPoista
 4. Löytyy itseltä Mulberryn zip purse mustana, enkä kyllä muuhun vaihtaisi. Hyvin on vuosia palvellut.

  VastaaPoista
 5. Luiskan on ollut paras ja kestävin mitä mulla on ollut, mutta se ei taida olla mieleesi - vaikka saahan niitä paljon muunakin kuin monogrammina.
  Mulberrystä minulla on vain huonoja kokemuksia, yhdessä isohkossa nepparin magneetti tuhosi kaikkien korttien magneettinauhat ja taas toisessa, jossa oli pitkä vetoketju, kului vetoketjun kangasosa todella nopeasti puhki (siis siinä kulmakohdassa missä vetoketju tekee mutkan, kuten tuossa sinunkin mallikuvassa, vaikka omani oli piedmpi malli).
  Tuo Luiskan on kestänyt liiankin hyvin, haluaisin jo uuden. Se on varmaan 7 vuotta vanha eikä yhtään kulunut...huono puoli tavallaan sekin ; )

  VastaaPoista
 6. Loistavat postaukset eikun jatkuvat- esittelehän pian uusi korttivahtisi;-)!

  ps. ja mulla on sellainen iso lompakko.Taitaa olla ensimmäinen laatuaan, mullakin on ollut noita pieniä ja kompakteja aikaisemmin. Nykyiseni on Jimmyn malli H&M:lle ja on ollut todella hyvä ostos. Sitä aikaisemmin ostin aina DKNY:n nahka/tekstiililompsia jotka myös ovat olleet mielettömän kestäviä. Eivätkä liian kalliita meikäläiselle;-).

  VastaaPoista
 7. Uusimmassa Stockmanin Premier-lehdessä sivulla 32 on vastaava ihana Tigerin lompakko.

  VastaaPoista
 8. Longchampit oli vääränlaisia, samoin Mulberry. Mulberryllä on useampi ulkonäöltään kaunis mutta sisältö ei miellyttä. Longchampit on jotenkin tosi tylsiä ja tätimäisiä, Kate Moss mallistosta ei loytynyt lompakkoa.

  Mulberryn Zip Walletiin iskin silmäni mutta se sisältä.. ei toimi. Tigerin olen tsekannut jo aikaisemmin, se on hyvin samanlainen kuin Zip Wallet.

  Vuitton ei nappaa, ihan niin kuin muistelitkin G. Siitä tulee väärät vibat;)

  Chloella, Pradalla ja kumppaneilla on kivannäköisiä mutta ne on sitten mallia halko, ei ne mahdu edes mun laukkuun.

  Kiitos vinkeistä, jatketaan:)

  VastaaPoista
 9. Aarre kiitos, sitä hipelöin jokin aika sitten, mutta ei toimi sekään.

  Ai kun mä olen taas niin helppo.

  VastaaPoista
 10. Sun täytyy sitten vaan ostaa uusi samanlainen MarcoPolo, eihän siinä sen kummempaa! (mua muuten on naurattanut ne pari kertaa kun olen tähän bloggaukseen tullut, sen verran...öööh...ahkerasti käytetyn näköinen toi sun lompsa on ; ))

  VastaaPoista
 11. Älä naura, se on mulle rakas! Käytetyn näköinen on omistajakin, että silleen sovitaan yhteen;)

  Joo, mulla tuli tuo ihan sama mieleen, ostan uuden päivitetyn version. Muistinhan mainita, että mulla on avaimenperä samaa sarjaa. Jos ostan ihan erilaisen lompakon niin menee avaimenperäkin vaihtoon.

  VastaaPoista