maanantai 16. elokuuta 2010

Totuus

Voihan noita riepuja ostaa niin paljon kuin jaksaa.

Mutta jos totuudessa pysytään, niin se tyyli on tässä.

9 kommenttia:

 1. Niinpä, mitä sitä muuta tarviikaan!

  VastaaPoista
 2. nina hei,on paljon tyylittömimpiä futaajia nähty,tuo on ainakin musta:-)

  VastaaPoista
 3. Elämässä kaikki muu on turhaa, paitsi jalkapallo.
  Meidän pojat vaan ei innostu lajista. Tänään sain sentään pakotettua ne uimakouluun.

  VastaaPoista
 4. Joo, mutta se ostamisen ilo;-) ja ajattele vaikka investointina tulevaisuuteen. Teidän fudistähdellä on hyvä olla muutama edustuskelpoinenkin vaatekerta, näes jos joskus kaikki peliasut olisivat pesussa yhtä aikaa..siis tietysti ihan epähuomiossa!

  Voi nenä, että Luksu on ison pojan näköinen, hurmaava kaveri.

  ps. Ole hyvä, kiva että löysit;-);-) toivottavasti jätitte meillekin vielä muutaman "rievun" tilattavaksi?

  VastaaPoista
 5. Ps. Mustan toppiksen ja vihreän raitapaidan 140-150 cm saisit täältä;
  http://kidzshop.jetshop.se

  NS:n uutuudet on tilattavissa tuolta ennakkoon ja heiltä saa kaikki koot välillä 68-150cm. Tuotteet pitää maksaa ennakkolaskulla etukäteen, hassua ettei kortti käy;-). Se toppis on todella magee-ja miten sievä myös pinkkinä. Harmi, ettei ole aikuisten kokoa, siinähän olisi oiva Lissu-takki, vai mitä;-)?

  Kivaa iltaa, nyt en enää innosta enempää!

  VastaaPoista
 6. Aamunkukka, kiitos tuosta vinkistä. Tuli vaan pieniä ongelmia tilauksen kanssa: 740 kruunun toimarit.. Onko sulla, tai kenelläkään muulla kokemuksia tästä kaupasta? Palvelu oli kovin ystävällistä mutta hieman..öh, arvelutti nuo kulut;)

  Lisävinkkejä vastaanotetaan:)

  VastaaPoista
 7. No johan on kallista postia;-) en ole itse tuolta tilannut, ihan sinua varten guuggeloin nettikauppoja läpi. Eihän tuollaiset postikulut järkeen käy?!

  NS:ä myydään kyllä tosi monessa kaupassa mutta todella harmi on se, että monet ottavat vain siihen 120cm:n asti mallistoja myyntiin. Toivottavasti Niilo Ilon ihana Anne muistaa tän, ja jatkossa saataisiin isoja kokoja sieltä? Mutta hei, pitää teille se toppis jostain saada, ihan kohtuullisilla toimareilla! Yksi vaihtoehto olisi että laitat meiliä niihin kauppoihin, missä olisi kohtuulliset kulut ja kysäistä voisivatko tilata toppiksen haluamassasi koossa? Takithan ovat vasta tulossa kauppojen varastoon, jospa onnistuisi niin.

  (Ja häpeäkseni tunnustan etten tiedä mitään luotettavaa suomalaista nettikauppaa joka myisi tätä merkkiä..siitä sisukkaastakin olen kuullut niin paljon huonoa etten ainakaan sieltä itse kysyisi. Auts, oliko rumasti sanottu, sorry. Mutta ehkä Anni tai Katri tai Huvikummun Tiina, varmasti tietäisivät paremmin näistä suomalaisista jälleenmyyjistä?

  VastaaPoista
 8. Kiitos A vaivannäöstä! Aivan ihanaa "palvelua":)

  Yksi täky on jo vedossa, ilmoittelen kunhan tiedän miten homman kanssa käy. Mutta luulen, että muitakin kiinnostuneita on, joten vinkkejä saa laittaa jos sattuu eteen tulemaan:)

  VastaaPoista