sunnuntai 1. elokuuta 2010

Lähetä mies kauppaan.

Ja mene itse perässä.

Pyysin M:n tuomaan kaupasta vadelmaboksin. Siis r-a-s-i-a-n.

Sain laatikon.Ilta meni rattoisasti keskustellen siitä, tarkoittaako boksi rasiaa vai laatikkoa? Siis tässä kontekstissa.

Inka pakasti ylimääräiset vadelmat (joita jäi vain viisi r-a-s-i-a-a). "Äiti, meillä ei ole koskaan ennen ollut itse pakastettuja marjoja pakastimessa!" Hyvä, että joku oli iloinen.

Olen lukenut aika monta postausta illan aikana. Montaa kommenttia en ole jättänyt (ja nekin jotka jätin, eivät menneet kovin putkeen;), mutta yritän pysyä kärryillä.

Ja Vennylle, en ole unohtanut toivettasi, tulee kunhan joudan.

13 kommenttia:

 1. He-hei, tervetuloa takaisin!!!
  Joo. Meillä myös ollut miehen kanssa kommunikaatio-ongelmia mm. Ikean hankintojen kanssa.. Tuo sellainen ja tällainen = palauteltu ja vaihdettu vaikka mitä :-D

  VastaaPoista
 2. Jos minulle olisit sanonut "tuo boksi" niin totta kai olisit saanut koko laatikon.
  yst.terv. lukijasi

  VastaaPoista
 3. Kyllä minä olisin tuonu tollasen pienen rasian, mutta mies olisi meilläkin tuonut koko laatikon. =)

  VastaaPoista
 4. Meillä mies ei mene kauppaan. Eli olisi jäänyt kumpainenkin saamatta ;)!

  Mut mun pitäisi just nyt lähteä saalistamaan mansikoita, vadelmia, mustikoita, viinimarjoja... Siis ihan mitä tahansa marjoja, joita voisin laittaa pakastimeen lasten iloksi. Kun on kerran tullut luvattua :). Pitää varmaan ensi vuonna joko delegoida tämä tehtävä jollekin muulle tai sitten ei voi vaan lomailla siihen parhaaseen marjojen pakastusaikaan ;).

  T:T

  VastaaPoista
 5. Meillä väännetään miehelle kaikki kauppajutut rautalangasta juurikin koska muuten saa mitä sattuu.

  VastaaPoista
 6. Ihan mahtava, meillä olisi mies todennäköisest soittanut ja kauhistellut vadelmalaatikon hintaa :)

  VastaaPoista
 7. :)

  Meillä ei mies olisi tuonut koko laatikkoa, ainakaan kysymättä. Tai no, olisi voinut tuodakin...

  No mutta, nyt teillä on marjoja pakkasessa!

  VastaaPoista
 8. Hih - kiva kun olet taas takaisin:)!!!
  Hmmp... boksi on kyllä munkin mielestä laatikko... joten MÄKIN olisin tuonut sulle paljon vadelmia INkan iloksi - ihanan positiivinen neiti teillä:)!!! Ja joo, meilläkin kaupasta tulee välillä mitä sattuu, joten yleensä selitän tai kirjoitan _melko_tarkkaan...

  VastaaPoista
 9. Auts :D Onneksi ei ihan paha moka. Nyt teillä on sitten vadelmia :)

  VastaaPoista
 10. Ihana Nina, tästä tuli hyvät naurut! Aattele miten monet herkut noista saa talven aikana (Inkan leivontainnostuksen muistaen);-) joten hyvinhän tuossa kävi.

  Mitä boxiin ja rasiaan tulee, niin meille olisi käynyt juuri noin kuten Anni kommentoi; mies olisi soittanut bumerangina takaisin " että OIKEASTIKO satasella vadelmia?!? " (heh, no ei kai ne ihan niin paljon maksa, mutta meilläkin päin n.5 EUR/tuollainen yksittäinen r-a-s-i-a).

  Upeaa lomanjatkoa teille ja kiitos Nina "tähdistä"!!!

  VastaaPoista
 11. Pyysin miestä ostamaan laatikon ja sain mitä pyysin :D kotimaisia mansikoita ja mustikoita ja kaupasta pakasteena läpi vuoden. Vadelmia ei saa; ne muuttu serbialaisiksi. Joten jos haluaa talvella kiehuttamattomia vadelmia (esim. kakun päällä kokonaiset on kivempia kuin mössö) niin ne pitää ostaa nyt ja pakastaa. T köksänope :D

  VastaaPoista
 12. Reps. Meillä olisi varmaan käynyt ihan samalla tavalla. Mies ei koskaan katso kaupassa hintoja, joten ei varmaan olisi edes soittanut ja kysynyt ostanko koko lådjan.

  VastaaPoista
 13. Hei tää on ihan paras*hekottaa*
  Mä olisin kans tuonut laatikon kun kerran boxia pyysit. Meidän mies ois taatusti tuonut sen pienen rasian boxista.Heh, pakasta siinä sitten.

  VastaaPoista