sunnuntai 22. elokuuta 2010

Tuhlaajaäidin kotiinpaluu

Olen ollut liesussa kolme iltaa peräkkäin. Eihän se mitenkään poikkeuksellista ole, mutta yleensä on joku virallinen syy.

Keikkaa, kolmekymppisiä, nelikymppisiä. Lapset eivät normista poiketen olleet mukana. Yleensä roudaan ainakin Inkaa mukana: veruke, että pääsee ajoissa kotiin. M. olikin ihan ihmeissään, että vallanko kahdestaan lähdetään, miten me osataan.

Viime yönä kotona odotti nämä, Inka oli ihan itse/yksin mullekin leiponut. Pullaahan leipoo kuka tahansa 13-vuotias (paitsi mä), mutta harva aikuinenkaan saa gluteenittomista jauhoista näin kuohkeita.Taidan lähteä useammin.

OT, Tanja kaipailee keltaisia Crocsin kumppareita koossa 10-11.

6 kommenttia:

 1. Sulla on kyllä u s k o m a t o n tytär!!! WOW!

  Kiitos metsästysavusta:)!

  VastaaPoista
 2. Useammin vaan liesuun :)
  Täydet kehut Inkalle!

  VastaaPoista
 3. Oooh. Pisteet Inkalle! Ja tervetuloa vaan tännekin leipomaan. Mä en saa pullista kuohkeita vaikka olisi mitkä jauhot. Itse asiassa, kun Inkan iässä jouduin koulun myyjäisiin leipomaan pullaa niitä luultiin sämpylöiksi...

  VastaaPoista
 4. Pojot Inkalle. Tarjous on edelleen voimassa, voisin ottaa hänet meillekin leipomaan. Nuo meidän teinit ei tee kuin nuudeleita:(

  VastaaPoista
 5. Olet täsmälleen oikeassa, että gluteenittomasta jauhosta on tekeminen kuohkeiksi pulliksi:) Onnittelut Inkalle!

  VastaaPoista
 6. Joo, mä olen edelleen hämmentynyt. Ystävät usein haluavat leipoa mullekin pullaa, mutta useimmiten en haluaisi niitä syödä, ovat niin kovia että legot hajoavat;)

  Nämä vedin koko satsin kahdessa erässä:)

  VastaaPoista