sunnuntai 29. elokuuta 2010

Uusi nettikauppa

Stockmann avaa verkkokaupan syyskuussa. Toistaiseksi Herkun valikoimaa ei ole saatavissa online.

Ja uusi Herkku on kokonaisuudessaan valmis ensi viikolla. Vihdoinkin Herkusta pääsee suoraan hisseillä parkkihalliin. On sitä odotettukin.

16 kommenttia:

 1. Hih - vai ei Herkun tuotteita voi ostaa netistä, däm...
  TURUN Stockmannin Herkusta on päässyt suoraan parkkihalliin jo toista vuotta;)! Muuten näistä kahdesta ei sitten ikävä kyllä voikkaan saman päivänä puhua..

  VastaaPoista
 2. Vanhasta herkustakin pääsi, sitten tekivät uuden parkkihallin ja vanhasta herkusta ei päässyt uuteen halliin. Sitten tuli uusi herkkukin, mutta sieltäkään ei ole toistaiseksi päässyt suoraan halliin. Todella raivostuttavaa.

  Mun mielestä Turun Herkku on sympaattinen, ja parempi kuin esim Jumbon herkku. Tapiola on ok, ja Itis, no, ei huono mutta...

  Joo, kokemusta on:)

  VastaaPoista
 3. Mielenkiinnolla odotan mitä tuolla myydään. Mä käyn useasti Jumbon herkussa kun se sattuu olemaan se lähin. Sitten olenkin kuin Liisa Ihmemaassa kun pääsen keskustan herkkuun:)

  PS. Blogissani on rouvalle tunnustus

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoista.
  Tosin jos siellä netissä on sama valikoima kun liikkeessä, ei meille ole sille mitään käyttöä - HUH!
  Itse käyn tosi harvoin Herkussa, siellä on valikoimaa joo, mutta sitten kaikkea sellaista mitä en jaksa. Kävin Keskustan uudessa Herkussa ja huomasin että se tahmaisuus (lue: etenemään ei pääse syystä tai toisesta) ei ilmeisesti johdukaan tilasta vaan asiakastyypistä ;)

  VastaaPoista
 5. JESS!!! Tätä on tuuletettu jo muutaman viikon. Pikatoimitus pk-seudulle 24 tunnin sisällä. Ajattele- jos joltain puuttuu esim. ehjät sukat, hanskat, sopivan kokoiset saappaat. Tai jos Teint innocence kaipaa refilliä, Molton Brownit on loppu tai Wolfordit rikki... eikun nettiin. Säästää aikaa ihan mahdottomasti!!!

  Keskustan Herkku on liian iso... Hieno kyllä. Maatilatori, Juuri & sympaattiset hallit: Hakis & Wanha. Tykkään enemmän. Vielä kun saisi jostain kaupunkilais-sherpan :)

  VastaaPoista
 6. Ei jaksa keskustanHerkkua ja luulen että se on juuri se asiakastyyppi joka on hidaste, kuten Anana mainitsi. Sääli sinänsä. Sama hidastemeininki Munkkivuoren supermarketissa. Mutta Tapiolan Herkku on ihan jees, jos hakee tiettyjä juttuja, ns. isoja ostoksia en jaksaisi sielläkään tehdä - kyllä pesupulverit ja wc-paperit pitää saada samalla kassakäynnillä.

  Koska mulla on mahdollisuus hoitaa ostokset silloin kuin mahdollisimman harva muu on niitä hoitamassa, teen sen mieluiten silloin. Ja haluan itse valita hedelmät ja vihannekset, olen aivan liian tarkka, että voisin antaa jonkun muun sen tehdä puolestani.

  Käytin silloin kauan sitten (10 vuotta sitten?)Ruoholahdessa sijaitsevaa ensimmäistä ruokanettikauppaa, olikohan Keskon tai sitten jonkun tukun, joka tapauksessa korkeiden hintojen lisäksi virheellisiä tuotteita tuli aika usein, samoin usein oli tuotteita loppu ja sen sai vasta tietää toimituksen yhteydessä.

  VastaaPoista
 7. Kiitos Katri, käyn noukkimassa illalla.

  Mä taas tykkään uudesta herkusta, mun mielestä helpompi liikkua kuin monessa isommassa marketissa. Herkussa tilanteen pelastaa ne korikärryt, ei tarvitse väistellä niitä isoja vankkureita. Olen viime aikoina käynyt paljon myös Tapiolassa mutta se on paljon hitaampi liikkua kuin keskusta.

  Nina

  VastaaPoista
 8. @Gloria: liikumme siis samoihin aikoihin ;) Ruokanettihän se silloin 2000-l alussa oli. Käytti Heinon tukun valikoimaa. Samat kokemukset :( Itse käytän lähikaupan kotiinkuljetusta juuri mainitsemissasi isoissa ostoksissa. Viikoittain. Maksaa parikymppiä kerta.

  VastaaPoista
 9. hehee, besserwisser-kotirouvat ei ehdi edes ruokakauppaam.

  onkos ananalla varjonikki?

  VastaaPoista
 10. ai kuka kotirouva EI ehdi? mun käsittääkseni täällä kotirouvat ehtii ja työssäkäyvät ei, eikös silloin kaikki ole kuten pitääkin?

  VastaaPoista
 11. Hihkuin kun huomasin sen hissiyhteyden vihdoin tulevan, tulee varmasti käytyä useammin, nyt se on ollut niin hankala puikkia sieltä pesukoneiden välistä.
  Ja mä tykkään siitä uudesta, ei niin symppis kin vanha, mutta pääsee ohituskaistaa jos ahistaa. Tapiolan stocka oli larun aikana meidän paras lähikauppa, nykyään vaan ei enään tuu mentyä. Niin ja nettikauppa, voisin kuvitella käyttäväni ainakin joskus kun ei vaan ehdi täältä maalta sinne.

  VastaaPoista
 12. Anni, ihan totta tuo sympaattisuus. Itsekin alkuun vähän nikottelin sen uuden epä-sympaattisuutta, kolmannella kerralla tajusin uuden hyvät puolet:) Itse en kyllä usko käyttäväni nettikauppaa, mutta hyvä sellaisille joilla ei ole mahdollisuutta fyysiseen kauppaan.

  Ja anoille, älkää jaksako haastaa riitaa.

  Jälkimmäiselle anolle, kuka työssäkäyvissä ei ehtisi kauppaan? Saa ihan anona nimetä, jos siltä tuntuu.

  VastaaPoista
 13. Minäkin vastaan anonyymina mutta en haasta riitaa vaan kysyn täysin ohi aiheen (taas...) :D Eli Nina osaatko neuleasiantuntija kertoa neuleista;mikä on paras kashmir neule -merkki.Repeat tietenkin joo ja niitä minulla onkin muutama mutta ovat suht reilua mitoitusta ja haluaisin slimmatumpaa kylmiin säihin :) Toivomuksena olisi tietenkin että kestäisi käytössä...

  -Aada

  VastaaPoista
 14. Aada, Repeatilta löytyy slimmattujakin malleja, jopa siinä määrin slimmattuja että meinaa taju lähteä kun joutuu koko ajan vetämään vatsaa sisään. Stockalla myytävät ovat aika väljiä, ehkä enemmän suunnattu varttuneemmalle kansalla. Jos stadissa pyörit niin kannattaa käydä Nectarinessa, Lillyssa ja Lallyssa, niistä löytyy vähän erilaisiakin malleja.

  Mopilta, Gantilta, Filipalta ja muilta löytyy myös kivoja kashmirneuleita. Niissä vaan saattaa joskus käydä hutikin, eli laatu ei välttämättä ole sitä mitä hintalapun perusteella luulisi. Ei usein, mutta joskus. Repeat ei ole pettänyt koskaan (ja puhun nyt monen kymmenen neuleen kokemuksella). Sitten on näitä ihan neulevaatteisiin keskittyineita merkkejä (joita en muista nyt ensimmäistäkään, voin soittaa äidille;), niiden saatavuus vaan on Suomessa aika huono.

  VastaaPoista
 15. Kiitos Nina, tiesin, että olet neule-expertti :) Nectarinessa jo kävin mutta siellä ei tällä kertaa ollut niin paljon slimmattuja malleja pienessä koossa. Onko Lillyssa ja Lallyssa millaiset valikoimat tällä hetkellä?Kukaan käynyt?

  -Aada

  VastaaPoista
 16. Mitä? Siellä on aina ollut. Eikö ole vielä tullut vai eikö ole tulossakaan?

  Lilly on yleensä aina vähän jälkijunassa, sieltä ei välttämättä löydy vielä talvivaatteita. Lallyssa saattaisi olla, en ole käynyt kummassakaan aikoihin. Hyvä syy mennä:))

  VastaaPoista