lauantai 28. elokuuta 2010

Hätäratkaisu

Muistatteko, kun täällä tein elämää suuremman ongelman meidän pallojen ja mailojen säilytyksestä? Hätäratkaisuksi keksin tämän. Mikään ei ole pysyvämpää kuin väliaikainen. Tässä tapauksessa väliaikainen toimii paremmin kuin hyvin.Coston pyykkisäkit ovat pysyneet muodossaan, ja valkoisina. Ostin keväällä vielä toisenkin Luksun leluille. Formverkistä on myös valkoinen kenkäkori, käsin tehty ja mahdottoman ekologinen sekin. Vetää monta paria rapaisia koon 33 kenkiä.

7 kommenttia:

 1. Hei meillekin tarvitaan tuommoinen kori, joka vetää rapaiset kengät. Puhdistaisi vielä ne!

  nimim. kyllästynyt siivoamaan kenkäpinoja keskeltä lattiaa...

  VastaaPoista
 2. No toihan on loistava ratkaisu! Kaikki kengät on kuitenkin jo valmiiksi yltä päältä ravassa niin hyvin voivat olla samassa sumpussa.

  VastaaPoista
 3. Ja tuossa on vielä se hyvä puoli, että hiekat ei falskaa ulkopuolelle.

  Aikaisemmin oli monta vuotta palvellut maissi- tai mikä-lienee-ruohokori, mutta siitä tuli hiekat pohjasta läpi.

  Joo, suosittelen kenkäkoria, meillä ollut käytössä L:llä viimeiset viisi vuotta.

  VastaaPoista
 4. Suositukset täältäkin. Samoja koreja ulkona ja sisällä. Kuivissa ja kosteissa tiloissa. toimii. Hyvin. Ja ovat pysyneet valkoisina :) Nimim. korifetissi

  VastaaPoista
 5. Miten teillä säilytetään lelut, isot autot jne.?

  VastaaPoista
 6. Kiitos vinkistä, tuo kenkäkori voisi toimia meilläkin, jokaiselle ipanalle oma, mahtuisko tohon koon 46 kengät:) Mä siis inhoan kun arkieteisen (kodinhoitohuoneen) lattia on täynnä kenkiä ja niihin kompastuu ja ne eivät pysy rivissä kuin pienen hetken...

  VastaaPoista
 7. Ano, samantyyppisissä ratkaisussa kuin yllä. Voin laittaa kuvia, jos kiinnostaa?

  Katri, kyllä siihen menee 46 monotkin, ainakin poikittain ristiin. Nimenomaan, kengät ei pysy rivissä, joten ne voi nakata siis huolettomasti päällekkäin. En kuitenkaan suosittele märille kengille, joihin mulla on toinen ratkaisu. Tietenkin.

  VastaaPoista