sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Viikon ekoteko

Kävin Formverkissa ämpyilemässä sen pallon- ja mailojensäilytyssysteemin tiimoilta. En edelleenkään löytänyt ihan sitä mitä hain, joten tein kompromissin (hyvä minä!). Eteiseen kotiutui Coston smallsize pyykkisäkki. Costo on paremmin tunnettu pipoistaan, mutta merkiltä löytyy myös kierrätysmateriaalista (hyvä minä!) kyhättyjä, ah niin ihanan valkoisia, säilytyspusseja.Btw, Kartellilta löytyy myös sateenvarjoteline mutta on halkaisijaltaan turhan nafti meidän tarkoitukseen.

13 kommenttia:

 1. Tuo on siis niitä mailoja varten? Miten hyvin pysyy pystyssä.

  Kivan simppeli.

  VastaaPoista
 2. Et suinkaan käytä sarkastista äänensävyä kehuessasi itseäsi! :D

  Ymmärrän lauseen ihanan valkoinen. Mutta oman kokemuksen mukaan se ei aina ole yhteensopiva mailojen ja urheilukamojen kanssa. Meillä ei edes sählypallot pysy valkoisina. Saati sitten säilytysastia... :)

  VastaaPoista
 3. Sanna, ainakin uutena pysyy pystyssä, tiedä sitten miten pidemmän päälle. Tuo oli hätäratkaisu ja sille löytyy kyllä käyttöä muuallakin. Jos joskus löydän sen, mitä oikeasti hain.

  Ne saappaat, mustat perus-Hunterit. Inka valitsi. Mun aivopesu alkaa tuottamaan tulosta.

  Miia, en suinkaan;) Seuraavaksi tulen kehumaan pesupähkinöitä. Not.

  Et viittis olla noin käytännöllinen, kaverille tulee paha mieli:D

  Nina

  VastaaPoista
 4. Costo on suloinen... ei vaan tyylikäs.

  Ai ei mitään pesupähkinäpostauksia? Mä jo luulin, että tastä alkaa sarja "Viikon ekoteko". Vuoden kuluttua oltais jo lähes täydellisiä..;)

  Noin se lastenkasvatus menee perille, Inka teki hyvän valinnan.

  VastaaPoista
 5. Sussahan selvästi asuu pieni ekoilija:) Magee, menisköhän toi pyykkikorina meidän makkarissa?

  VastaaPoista
 6. V, enkä edes uhkaillut yhtään. Siis Inkaa, noissa saapasbisneksissä;)

  K, ajattelin tuota pussia jatkokäyttöön Inkan huoneeseen likapyykeille. Saattaa meinaan tulla päivä, jolloin pikkuveli ei ole kantamassa "Hänen Kuninkaallisen Korkeutensa" likapyykkejä kylppäriin.

  VastaaPoista
 7. Tämä oli mulle ihan uusi merkki, myös pipoissa.
  Harmi että se Kartell on teille liian pieni, sitä olisi hienoa mustaa, valkoista ja hopeaa. Hanki kaksi! Tai yksi sateenvarjoteline ja yksi matalampi Kartellin roskis (kun ovat ihan samannäköisiä)siihen viereen ja siihen sitten pienemmät tavarat.

  VastaaPoista
 8. Gloria, jäin vielä pohtimaan sitä. Sen sateenvarjotelineen halkaisija on 26 cm ja kolmoskoon pallo menee sinne, isompi ei välttämättä. Mun pitäisi ottaa pallo(t) mukaan ja mennä paikanpäälle sovittamaan. Ja siis futiksen (tai parinkin) on ehdottoamasti mahduttava, muuten koko idea menee puihin.

  VastaaPoista
 9. Mä katsoin Stockan oman sarjan teräksistä pyykkikoriakin "sillä silmällä" (olikohan viime kuun kantis?) että sen voisi laittaa ilman kantta, oli silti siisti - siinähän on ihan harvassa sellaisia neliöreikiä eli ei näy läpi. Mutta se on jo ehkä liian suurikin halkaisijaltaan.
  Milläs merkillä oli se kiva musta ripustettava nyrkkeilysäkin näköinen pyykkipussi (ei siis se Ikean verkko-) paksua nylonia kuten Fatboy? Sellainen palloille ja viereen musta Kartell umbrella stand mailoille.

  VastaaPoista
 10. Gloria, mä jo kerran sen Stockalla kannoin kassalle, mutta muutin mieleni. Niistä koloista pääsisi hiekka läpi. Componibilin halkaisija on n. 32 cm, se olisi hyvä. Tuossa umbrella hässäkässä tosiaan se 26 cm. On olemassa myös roskiskokoa, jonka halkaisija olisi hyvä mutta ne on liian matalia, mailat ei pysy pystyssä.

  Kyllä mä sen oikean vielä löydän, mutta voit säkin pitää silmät auki, jos satut sopivaan törmäämään (ja muut kanssa). Arvostaisin kovasti:)

  VastaaPoista
 11. Lupaamme kertoa, mutta kerro Sä Nina tai joku muu, mistä löytäisi kivat tyynyt (tai siis päälliset lähinnä) Gantin tähtineuletyynyjen tilalle näin kesäkaudeksi? Sijoituspaikkana on lastenhuoneet ja siksi simppeliä ja materiaalina mielellään 100% puuvillaa. Ja ei missään nimessä mitään "söpöjä lapsikuvioita", mä en voi sietää niitä, eikä pojatkaan. Niin ja Linumkaan ei käy, kun niihin olen myös kyllästynyt (patjaraidat, en jaksa katsoa).

  Kiitos siis etukäteen vinkeistä! Lexington on muuten avannut nettikaupan ja toimittaa myös Suomeen, mutta mun "pulmaan" siitäkään ei ollut apua. :)
  t. F

  VastaaPoista
 12. Millaisia etsit? yksivärisiä vai kuviollisia? Kyllä Gantilta, Lex:lta ja Linumilta löytyy myös muutakin kuin raitaa ja tähtiä.

  Mä ostin just Gantilta, Himlalta ja Linumilta kasan yksivärisiä, pellavaa kylläkin.

  Sitten on ihan Ikea, H&M ja kumppanit. Oletko katsonut Stockalta?

  Nina

  VastaaPoista
 13. Nina, kävin Tapiolan Stockalla, mutta siellä ei ollut mitään. Tai siis oli, mutta ei mitään sopivaa. Täytyy katsoa keskustassa... Kun ehtisi. Dayn mustavalkoiset Love, ötökkä, ym tyynytkin on kivoja, mutta en löydä nettikauppaa, missä olisi useampaa mallia...

  F

  VastaaPoista