maanantai 8. maaliskuuta 2010

Kestoripset

Tasaisin väliajoin on tullut kysymyksiä kokemuksistani ripsienpidennyksen suhteen. Otin ripsipidennyksen vajaa vuosi sitten keväällä ja olen ollut tyytyväinen. Alun perin ajattelin ripsienpidennystä kesän ajaksi, mutta kun niihin tottui, niin saavutetusta edusta ei hevin luovu.

Itse käyn huollossa kolmen - viiden viikon välein. Optimaalinen on tuo kolme viikkoa, silloin ripset näyttävät hyviltä koko ajan. Viisi viikkoa on liian pitkä huoltoväli, ripset näyttävät jotenkin hassuilta kun osa niistä puuttuu. Kestoripset liimataan omiin ripsiin ja tippuvat näin ollen omien ripsien mukana.

Ripsien pituus valitaan omien ripsien pituuden mukaan. Liian pitkät kestoripset antavat kovin epäluonnollisen lopputuloksen ja liian raskaina pudottavat omat ripset (ja samalla pidennykset) ennen aikojaan. Mulla on omat ripsetkin tosi pitkät, joten ripsien pidennys tehdään 12 mm:n ripsillä.

Olen kuullut myös päinvastaisia kokemuksia. Materiaaleissa ei käsittääkseni ole suuria eroja, liimoissa enemmänkin ja ennen kaikkea tekijöissä. Tämä on aika uusi bisnes Suomessa joten tekijöitäkin on vähän joka lähtöön. Vanhemmat teistä muistavat ajan, jolloin rakennekynnet rantautuivat Suomeen, jälki oli välillä aika hurjaa.

Olen siis ollut tyytyväinen. Ripsiväriä en ole käyttänyt enää lainkaan (toiset toki käyttävät näidenkin kanssa). Aamuisin vain kampaan ripset ojennukseen. Tietty huollossa käymisessä on oma vaivansa, mutta kolmen viikon välein päiväunet turvallisissa käsissä sopii mulle. Ja ihan pienten lapsien äideille ei ehkä sovi, näistä saa pienet tassut kivasti kiinni. Tai kovin rajuun seksiin, nahkanaamarimeiningillä, ei kovin sopiva;)

Kirjoitin tämän lounastunnilla vähän kiireessä, kysykää jos jäi jotain epäselvää.

Ja hyvää naistenpäivää kaikille!

9 kommenttia:

 1. Mähän otin myös nämä ripset joulukuussa. On todellakin loistavat! Ja enää en luovu. Mulle riittää huoltoväliksi viisi viikkoa, kun sen verta harvakseltaan nuo tipahtelee. Ja mulle on laitettu kolme eri pituutta, 6mm, 9mm ja 11mm. Ja ei ole haitannut ainakaan vielä pienen lapsen kanssa. Pienen lapsen kanssa juurikin loistavat, saa ehostettua itsensä nopeasti. Tai niinkun mä teen, voi lähtä liikkeelle ilman meikkausta :)

  VastaaPoista
 2. Jos sulla on pitkät ripset niin mikdi pidentää? Eikö näytä epäluonnolliselat?

  VastaaPoista
 3. Maria, eikö olekin helppoa? Mun kaverilla on 1-vuotias ja se repii aika tehokkaasti äitinsä ripset silmistä ja korut kaulasta, sitä lähinnä tarkoitin. Ja toi nahkanaamarijuttu oli hieman ala-arvoinen myönnän;)

  Anonyymi, pitkiäkin ripsiä pitää meikata, näiden kanssa ei tarvitse.

  VastaaPoista
 4. Mulla oli viime kesänä ja luultavasti tekijä ei ollut kovin kokenut, kun lähtivät aika nopeaan pois. Pitäsköhän laittaa ennen synnytystä, nyt on vaan ollut kestovärit.

  VastaaPoista
 5. Sopiikohan herkille silmille? Mulla on kyllä ripsillä pituutta ja ennen oli väriäkin. Jopa luultiin kosmetologilla että on ripsiväriä vaikka ei ollut. Nyt näin vanhana väri on vain muisto.

  VastaaPoista
 6. Missä käyt laittamassa ripsiä?

  VastaaPoista
 7. Katri, mullakin lähti eka setti aika nopeasti, en osannut elää oikein. Mahalla nukkuminen sujuu edelleen ripsien kanssa. Ja silmäpussit kasvaa kasvamistaan.

  Katja, mulla on herkät silmät, tai enemminkin vuotavat. Aika harva ripsari pysyy leviämättä.

  Anonyymi, käyn "Marjalla", on käsittääkseni täystyöllistetty joten en viitsi enempää painostaa..

  VastaaPoista
 8. Kiitos vastauksesta =)

  T. Ylläoleva anonyymi =)

  VastaaPoista
 9. Otin kestoripset 5.8.2010 ja jo lauantaina 7.8 eli kahden päivän kuluttua osa ripsistä tippui pois. Nyt on tiistai ja ripsiä ei ole enää montaakaan jäljellä. Maksoin ripsistä 113€ ja olen tosi vihainen. Naantalissa kosmetologi laittoi ne ja oletin ripsien pysyvän edes pari viikkoa. En ole käynyt saunassa en ole edes kastellut niitä koska ne tuntuivat jotenkin irtonaisilta heti lauantaina.

  VastaaPoista