sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Metsään meni...

Ne Loggin kokoarvonnat. Ostin eilen muutaman trikoopaidan testikäyttöön, Inkalle S-kokoa ja itselleni (joo, ajattelin kokeilla) kokoa M. Isojahan ne oli. Nyt mulla on kivoja värikkäitä paitoja kahdessa koossa, Inka on edelleen ilman. Täytyy tehdä uusi isku XS-osastoon.


5 kommenttia:

 1. Haa, siis nyt sulle tuli pakosti niitä värejä!
  Ja ainahan voit pukea ne muodikkaasti päällekkäin...

  VastaaPoista
 2. Heh.

  Meni taas vaikeaksi tämäkin. Pyysin Inkaa sovittamaan kesävaatteitaan. Palautti minulee kasan "liian pieniä" vaatteita. Kun mittailin capreja, heräsi epäilys miten niitä on sovitettu, koska osa niistä mahtuisi mullekin (jos vetäisin mahan sisään;). Eli ei vaan halua enää käyttää niitä, vaikka mahtuvatkin. No, voisiko sen sanoa ihan suoraan? En mä niitä huvikseni hilloa kaapeissa. Eli nyt alkaa arpominen, minkälaiset olisivat sitten hyviä... Mulla nousee paineet pelkästä ajatuksesta.

  VastaaPoista
 3. Mutta onneksi toi palautus toimii hyvin;-) tietysti jos sun tarvii näitä nyt kassikaupalla kotiin kantaa ja sen jälkeen palauttaa, niin voi pikkuisen käydä hermojen päälle.

  No, entäs nettikaupat sitten? Asos, Next-eu tmv. ja mikä se nyt oli se "teinikauppa" jossa myydään lastenkin vaatteita..Nelly.com?

  VastaaPoista
 4. Joo, täytyy tutkia. Noissa nettikaupoissa on vaan se huono puoli etten osaa hahmottaa millaisia ovat luonnossa.

  Juuri valkattiin meille yhteiskäyttöön kumpparit. Mä niitä kuitenkaan käytä, mutta optiohengessä;)

  VastaaPoista
 5. Minun eilinen kommentti katosi bittiavaruuteen. Palautusta minäkin olisin ehdottanut, jos väreistä tulee yliannostus... jos niitä pienempiä on kuitenkin haettava.

  Mihin kumpareihin päädyitte?

  VastaaPoista