maanantai 22. maaliskuuta 2010

Tuoleja

Stugalla ei ole edelleenkään ulkokalusteita. Tarkoitus on tilata ne nettikaupasta suoraan paikan päälle, turha niitä on täältä roudata (eikä kyllä kyytiin mahtuisikaan).

Sitä pöytää ei vieläkään ole, Driaden pöytä maksaa edelleen sen puoltoista tonnia liikaa. En mä sitä enää olisi halunnutkaan, että sama se mitä maksaa.

Pöydästä ei ole tietoakaan mutta tuolit alkaa hahmottumaan.

Hayn Hee:


Magisin Striped:


Montanan Tivoli:


Näitä kaikkia saa eri väreissä, ja eri mallisena, myös matalampana ja käsinojallisena. Tai Tivolista en nyt ole ihan varma, se taas on selkeästi kalliimpi kuin kaksi ensimmäistä, joten saattaa tippua hintansa vuoksi pelistä pois jo alkumetreillä. Vaikka olisi ehkä mieluisin näistä. Tivolin olen koeistunut ja hyvä on. Mutta todennäköisesti kallistutaan Hayn istuimiin. Saa nähdä... Kauhean pitkään ei enää ole aikaa arpoa, jos meinaa ne kesäksi saada.

Kuvat: valmistajilta

22 kommenttia:

 1. Meille on tulossa Hayn Hee (Lounge) olkkariin, väristä ei ole vielä tietoa :)

  VastaaPoista
 2. Tiedätkö, mä vähän ajattelin, että teillekin saattaisi tulla. Olenhan tunnettu meedio-taidoistani;)

  Tarkoitus on jollain ilveellä (lue: Nina tatti otsassa vetämässä peräkärryä E6:lla) tuoda tuolit, tai ainakin pari niistä, talvehtimaan meidän olohuoneeseen.

  Olen ajatellut neljää ruokapöydän tuolia ja kahta loungea. Eikä väristä täälläkään tietoa...

  VastaaPoista
 3. Hyvin aavistettu :)

  Tanskasta ei kai ole suoraa laivayhteyttä Helsinkiin? Mä olen aina mennyt Rostock/Travemünde-Helsinki/Hanko väliä, jos on ollut liian paljon tavaroita lentokoneeseen. Kätevää.

  VastaaPoista
 4. Magisista mä haaveilin viime kesänä, mutta kun meillä on täysin avoin terassi (eikä paikkaa talvivarastointiin), niin päädyttiin siihen muovirottinkiin joka kuulemma kestää, katsotaan.

  VastaaPoista
 5. Meillä on pari vuotta ollut patiolla pari Heen lounge chairia (valkoisia)- ovat siis olleet ulkona vuoden ympäri ja hyvin ovat kestäneet ja ovat erittäin mukavat istua. Näitä tulee meidänkin stugalle aivan varmasti ja korkea "baarituoli" (musta)on jo tulossa keittiöön.
  Joten äänestän Heetä, hyvä hinta-laatu-suhde!
  Hayn myymälä Köpiksessä on ihana!
  Ja vielä triviana kerron että Hee itse on nasta tyyppi (siskoni opiskelukaveri) ; ).

  VastaaPoista
 6. PS1. Huomasithan muuten että Ambientellä on nyt free delivery?
  PS2. Muakin on pahasti jäänyt "vaivaamaan" se Driaden pöytä sen jälkeen kun siitä bloggasit, että kiitti vaan.

  VastaaPoista
 7. Mä tykkään HH:sta ja Magiksesta, mutta Tivolin muoto on liian kummallinen minulle. Olkoonkin hyvä istuva tai ei, mutta muotoilu pitää olla pelkistetty, ei kiemuraa....

  -F

  VastaaPoista
 8. Saara, ei taida olla, tai ehkä jotain rahtilaivoja. Ollaan ajettu yleensä Stokiksesta Göteborgiin ja siitä lautalla yli Fredrikshavniin, ja sitten ollaankin jo perillä.

  Jos tarvitsee käydä Malmössa tai Köpiksessä niin sitten "alakautta" kuten poikani asian ilmaisee;)

  Gloria, niin on ihana. Se Hayn myymälä. Ja kiva kuulla, että ovat toimineet käytännössä. Joo, kiitos, olen tietoinen free deliverysta.

  Finette, mulla juuri toisinpäin. Mitä enemmän katson tuota Magista, sitä enemmän se tökkii, näyttää jotenkin kolholta. Tuo Tivoli taas kiinnostaisi koko ajan enemmän. Taidan tehdä kompromissin ja otta Heet.

  Nina

  VastaaPoista
 9. Minä ottaisin tuon Hayn Heen, ihanan siro! Tosin merkit ovat varmaan kaikki niin arvokkaita, että minulta tippusivat kaikki pois pelistä jo alkumetreillä. :-D

  VastaaPoista
 10. Mitä, onks Ambientella free delivery, miks mä en nää sitä, vai onko se jokin kantis juttu. Help me, please! Heti kähtee pari juttua tilaukseen.

  VastaaPoista
 11. Niin siis lähtee, osaa enää kirjoittaakaan, kun vähän innostuin.

  VastaaPoista
 12. Nina, Mutta Hay on hieno valinta! Magis tosiaan koslompi... Enemmän semmoinen ulkotuoli.

  F

  VastaaPoista
 13. Rachel, mulle tuli joku meili, jonka olen jo poistanut. Kyllä siitä sivuillakin oli mielestäni maininta, yritän kaivaa sulle infoa.

  VastaaPoista
 14. Mitä vanhemmaksi tulen, sitä enemmän tykkään puutuoleista. Ihan niiden ...tuntuman takia. Mukavuudenhaluinen (tai nautinnollinen sisustaja, kuten se Tikkurila yritti nätisti muotoilla :D ).

  Mutta: Magis on kaunis yksinkertaisuudessaan, mutta ehkä tuossa Tivolissa olisi pidemmäksi aikaa katseltavaa.

  Valittelin kuukausi sitten itävaltalaiselle yhteistyökumppanille laskettelusuksien kovia hintoja täällä. Jolloin hän kohteliaana tietty, että jos ostat, ota toimitusosoitteeksi Salzburg ja he laittaa konetoimituksen mukana tänne meille. Eli onko sulla ketään toimituskontaktia Tanskassa, jota voisit hyödyntää?

  Tuo Fredrikshavnin seutu on kaunista. Ajeltiin yks kesä just tuo reitti, yöpymispaikka oli saaren länsirannalla. Tultiin perille yön pimeydessä. Aamulla näki maiseman: se oli tyrmäävä!

  VastaaPoista
 15. Hei te Ambiente- gurut. Valistakaa tätä: onko Ambienten hinnat kilpailukykyiset? Eli suunnilleen samat kuin esim. Formverkissä? Sain ahaa-elämyksen kun tajusin, että sieltä löytyy kaikkea mahdollista( mm. KitchenAidit ja muut keittiötilbehöörit) ja tavarat tosiaan tuodaan kotiin saakka! Sehän olisi pelkkää säästöä: ei parkkisakkoja, hermojen menetystä eikä käsien venymistä! Pelkkää plussaa.

  VastaaPoista
 16. P.S Blogissani olen ojentanut sulle tunnustuksen kivasta blogista!

  VastaaPoista
 17. Miia, toimitus olisi joka tapauksessa Tanskaan eli menevät suoraan stugalle, meillä on siellä oma James:) Maisemat ovat tyrmääviä, jaksan niitä aina ihastella.

  Viidenäiti, jossain tuotteissa hinnat ovat samat, toisissa taas huomattavasti edullisemmat. Esim Moooin lamppuja ja Vitran tuoleja saa tuolta ajoittain huomattavasti halvemmalla.

  Jassu, thx buddy, käyn noukkimassa:)

  Nina

  VastaaPoista
 18. Viidenaiti, lisään vielä Nian kommenttiin, että en ole vielä törmännyt tuotteeseen Ambientessa, joka olisi kalliimpi kuin muualla, eli se on yleensä edullisempi, joskus kalliimpi. Mm Tolomeot ja Kartellin tuotteet ovat aina edullisempia kuin muualla. Yhden ainoan kerran olen törmännyt edullisempaan Tolomeoon ja se oli silloin kun Stockan Hulluilla Päivillä oli se klipsiversio myynnissä. Tilaus (toimitusmaksun näkee kätevästi ennen tilausta) ja toimitus pelaa hyvin, palautuksista en tiedä, kun ei ole tarvinnut palauttaa.

  VastaaPoista
 19. Kiitos Nina & Gloria! Olette kullanarvoisia! Vinkkinne ansioista säästin ainakin yhden laukun verran! Siis ihan vahingossa. Arkkitehdin "määräämät" valaisimet löytyivät Ambientesta lähes 30% halvemmalla kuin tavarantoimittajan kautta. Toimitusaikakin on lyhyempi.

  Otahan Nina koppi. Tässä tulee "the most valuable blog"- kunniamaininta! Glorialle lähetän vain gloriaa :)

  VastaaPoista
 20. Kiitos viidenaiti! Huomasin omassa tekstissäni että siinä oli epälooginen väittämä eli virhe, eli piti lukea "törmännyt tuotteeseen Ambientessa, joka olisi kalliimpi kuin muualla, eli se on yleensä edullisempi, joskus saman hintainen. "
  Niin ja se free delivery koski valitettavasti vain Saksaa (ei lukenut mainosmeilissä ja pahoittelivat asiaa).

  VastaaPoista
 21. Hyvä jos tästä on iloa:)

  Ja joo, laitoin kanssa meiliä siitä free deliverysta ja sain saman vastauksen kuin Gloria.

  Niitä klipsi-Tolomeoja on keskustan Stockalla edelleen hintaan 99.90 e.

  Nina

  VastaaPoista