sunnuntai 28. maaliskuuta 2010

Turkoosia

Kävin viikolla ohikulkumatkalla Sellossa. Ei koskaan niin kiire, ettenkö ehtisi Olivaan. Mitään en tarvinnut mutta jotain turkoosia tarttui mukaan. Nuo kynttilät. Ei ole aikomustakaan niitä polttaa mutta oli niin kauniin turkooseja, että pakko oli mukaan ottaa. Sävy sävyyn Linumin keittiöliina. Niitä ei ole yhtään ennestään.Olivaan oli tullut tuoksupusseja pienemmässä koossa. Nyt mun auto ja työhuone tuoksuvat… no, tuoksuvat.

Aurinkolasit kuvausrekvisiittaa. Inkan, lojuivat pöydällä ja sopivat kivasti väreihin;)

Samasta paikasta läpinäkyvät pyykkipojat.


Turkoosi ei ole tämän kevään tehosteväri.

5 kommenttia:

 1. Ihanan raikasta turkoosia, tulee ihan kesä ja meri mieleen. Mä laitan aina tuon liikkeen ohi mennessäni silmät kiinni:) ja silti poikkean ja mukaan tarttuu aina jotain kaunista.

  VastaaPoista
 2. Kivan raikas "asetelma". Meilläkin on pari noitä läpinäkyviä pyykkipoikia, kätevä laittaa joku tärkeä muistettava lappu keittiön kaapin oveen, kun emme ole halunneet alkaa mitään lappuja uusiin kylmälaitteisiin.

  VastaaPoista
 3. Joo, turkoosi ei ole tänä vuonna trendiväri, mutta ei haittaa yhtään, on mun klassikko ja tuo kesän ja meren mieleen. Mikä voisi olla parempaa...

  VastaaPoista
 4. Turkoosi on kiva, mutta tämän kevään väri on kyllä sininen. Vieläpä se inhottu tummansininen sisustuksessa!

  F

  VastaaPoista
 5. Nooh, mut tuntien tuo pönikkä seisoo samanlaisena jouluun asti. Että se niistä trendeistä.

  Mulla on jo kevään uudet sisustusvärit, sininen ja valkoinen tottakai, ja vielä vähän muutakin. Te pyörrytte kun näette mun hienot stailaukset:)

  VastaaPoista