sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Koruja

Yritän lunastaa lupauksiani toiveiden suhteen. Kun koskaan ei (muka) ole aikaa kattavampiin niin yritetään edes torsolla. Tämä on vähän juosten pissattu, täydentää saa, se on jopa suotavaa. Laitan tähän mitä omasta kaapista löytyy.

Snöt on ihan kivoja mutta aika nähtyjä.

Vågalta löytyy myös, minusta hyvin samanlaisia kuin Snöt.


Thomas Sabo
. Näistä voi kustomoida mieleisensä. Meidän perheen eka oli Luksulla. Jalkapallo tottakai. Tätä saa ainakin keskustan Stockalta. Itselleni ostin r-u-s-k-e-a-n ketjun ja siihen keväisiä killuttimia. Tämän hetken suosikki.
Tanskalainen Loopie Love. En tiedä saako Suomesta lainkaan.

Lähes kaikilta vaatemerkeiltä löytyy myös koruja, itselläni on ainakin Filipan, Mopin ja Rabens Salonerin koruja. Olen tällä hetkellä mieltynyt kaikenlaisiin nahkaisiin ja punottuihin hässäköihin.


Musta Snö, ruskea Filippa K.

Nomination, tietenkin. Mulla on se paksumpi ranneke, koska mulla on paksu rannekin. Lasten nimillä. M:lläkin on omansa, miesten malli.

Näppärimmät tekevät ihan itse, ainakin meillä duunissa nuoriso tekee. Aineksia saa useammastakin nettikaupasta.

12 kommenttia:

 1. Ida sai Nominationin lahjaksi ja mä ihastuin siihen ihan täysin! Ja ajattelin myös, että se voisi olla miehellekkin mieluinen. En vain tiennyt, onko pelkkää teinien höppää, mutta täältä sain vastauksen siihenkin- ja painun Nomination - kauppaan:)!

  Kivoja koruja ja kivoja vinkkejä, kiitos:)!!

  VastaaPoista
 2. Todella kivat rannekkeet. Mulla on aika paljon Snö:n koruja, mutta ei tule juurikaan käytettyä.

  VastaaPoista
 3. Aika samoilla mennään. Saisiko kuvaa sabostasi?

  VastaaPoista
 4. Tykkään kivistä. Mun suosikkikoru on sininen kivi (on sillä lajikin, en vain tiedä mikä), hiottu sellaiseksi kulmikkaaksi pisaraksi, ei kehyksiä, reikä yläreunassa, ja se ripustettuna ketjuun. Turkoosi on mun toinen kivisuosikki. Snöt joo, nominationia en uskalla kokeilla kun kuitenkin jäisin koukkuun:) Dyrberg/Kernistä tykkään myös.

  VastaaPoista
 5. Mullakin riittää kaikenlaisia killuttimia ja roikuttimia. Turkoosi on ikisuosikki, ja tällä hetkellä haluaisin läpinäkyviä nimenomaan ranteeseen. Yksi rannekori on, mutta eihän niitä koskaan ole tarpeeksi;)

  Nominationia olen ostanut sukulaistytölle lahjaksi, ja nyt ajattelin ostaisinko omalle 8-vuotislahjaksi, kerralla koko nimi ja korukiviä. Itsellä ei ole, vielä.

  Tosiaan Dyrberg/Kernin lisäisin listaan. Hinnaltaan arvokaampia ja harvemmin vastaan tulevia löytyy sitten kaikilta muodinluojilta.

  VastaaPoista
 6. Ostitko pitkällä ketjulla? Ja mitä ihanuuksia riippumaan? Itse kerään kummitytölle, tosin pieniä charmseja.

  VastaaPoista
 7. Tanja, Nomista käytiin keskustelua syksyllä, itsekin olin siinä käsityksessä, että on teinien juttu.

  Sabo on pitkällä ketjulla. Kuvaa, joo. Joskus...

  DyrbergKern, hyvä vinkki.

  VastaaPoista
 8. Mä oon tykännyt samoista ja valkokullasta viimeiset 10vuotta, mutta nyt elän kultakuumetta! Keltakultaa ehdottomasti!!!! :)

  Finette

  VastaaPoista
 9. Hehee, Finette, valko- ja keltakullan suhteen olen ollut sekakäyttäjä ; ), mutta mullakin on keltakulta alkanut himottamaan ja varsinkin kellon muodossa. Siis joku sellainen keltakultainen iso räppäri-Rolex, kiitos! Eikä taatusti olle Rachelilla osuutta asiaan...eikä Sylvie van der Vaart'illa...eikä Miroslava Dumalla...
  No joo, asiaan. Pukukoruja käytän todella harvoin, satunnaisesti House of Elliotin rannekoruja. HoE:n korujen helmet ovat aitoja materiaaleja, kuten kiviä, helmiä ja puolijalokiviä. Kotimaista suunnittelua ja hienoja värejä.
  Tyttärillä on kahdet Nominationit, koristepalojen suhteen yhdet on jo täynnä, toiset aluillaan. Sikäli hauska koru, että kivoja paloja harrastuksien ja muiden mieltymyksien suhteen löytyy. Matkoiltakin ollaan ostettu matkamuistoksi kys. maan lippuja ja nähtävyyksiä. Kummitytölle kerään myös lahjaksi. Kalleimmat palat ovat muuten järkkyhintaisia!
  Itse olen keräillyt Tiffanyn tiettyjä charmeja, esikoinen taas Juicyn charmeja rannekoruun - Juicyn ovat todella hauskan näköisiä, mutta ihan rihkamaa siis!
  Ja nyt tietty esikoista himottaa Thomas Sabo, "kun ovat niiiin hienoja" (ja sentään hopeaa, on mun kommentti).
  Perinteisistä Snö/Oxxo/Dyrberg&Kern/Våga/jne.-koruista en ole välittänyt ollenkaan, ovat keskenään hyvin hyvin samanlaisia (lahjaksi niitä tosin on tullut).

  VastaaPoista
 10. Gloria, mutta mä väitän, ettei se oo pelkkää muodin perässä juoksua. ;))) Valkokulta alkoi oikeasti kyllästyttää ja Valintatalon kassallakin on Snön koruja... Nominationit on taas minusta ihania, koska jokainen designaa itse. Oma juttu siis.

  Ja jos johonkin rihkamaan nyt voisin retkahtaa, niin varmaan Humanity for All - nauhoihin. Ne myös tähän vink, vink, kiinnostuneille http://www.humanityforall.com/ Aika södet.:)

  Finette

  http://www.humanityforall.com/

  VastaaPoista
 11. Humanity'ä taitaa - kumma kyllä - myydä Ajatar.

  VastaaPoista
 12. Inkalla on Humanity, Urban A:sta ostettu.

  Nina

  VastaaPoista