sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

The Blues

Joka ikinen kevät niin kauan kuin jaksan muistaa, ja muistan aika pitkälle, seilori- ja farkkumuoti on "se" juttu. Tänä keväänä se on oikeasti hot. Luonnollisesti tämäkin tyhjäpää on hengessä mukana.

Menin H&M:ään ostamaan pojalleni collegehousuja ja siellä soi The Blues. Nämä tarttui mukaan, aikaa ei ollut jäädä sen kummemmin ihmettelemään.Inkalle en ostanut sieltä mitään, tyttö ei ollut mukana ja enää ei voi ilman hänen suostumustaan ostaa yhtään mitään. Stockalta tarttui kuitenkin mukaan Espritin alusvaatteita, teeman mukaan.Itselleni ostin jo aikaa sitten (etten vaan jää ilman) vaaleaa denimiä. Pari mekkoa. Tai tunikaa, tjsp. Ylempi Mop, alempi Gant.6 kommenttia:

 1. Pitääks mun ruveta tykkää nyt seilorijutuista?
  Ku, ku, en mä niin välittäis. Ne näyttää hauskoilta kyl muiden päällä... mut mikähän siinä on ettei nappaa. Ehkä se että on ite ollut koko lapsuutensa veneessä?

  Eikä noi vaatteet edes näytä seilorityyliltä, sen voi siis tehdä noinkin!

  VastaaPoista
 2. Ei tarvitse:)

  Ilmaisin itseäni (taas) huonosti. Ehkä se ei olekaan seilorilook, vaan tuollainen sini-valkoinen meininki. En tiedä mikä sen nimi on;)

  VastaaPoista
 3. Tykkään noista kaikista!!!
  Mulla menossa vasta vuosi seiloriraitafanina, joten tää muoti sopii hyvin.

  VastaaPoista
 4. Minunkin pitäisi mennä hakemaan noita samaisia collegehousuja. Tykkäänn noista muistakin.

  Tuota Gantin tunikaa tosin sovitin jo muutama viikko sitten, mutta se ei sopinut minulle yhtään.

  VastaaPoista
 5. Tää tykkää ja kovasti! Hyvät ostokset.

  VastaaPoista
 6. Hauskan näköisiä poikien vaatteita. Yllättävästä paikasta! The big blue... Jotenkin sitä vaan ei innostu. Muut kyllä voivat ja saavat innostua bluesista :)

  VastaaPoista