keskiviikko 3. maaliskuuta 2010

Asennetta lähikaupasta

Imps&Elfs:n kevään mallisto iskee muhun ihan täysillä. Olen aikaisemmistakin mallistoista tykännyt, ja niitä kotiin kantanutkin, mutta tämä mallisto vie voiton mennen, tullen ja palatessa. Voisin ottaa ihan kaikki. Ihanan simppeleitä vaatteita joissa kuitenkin on jotain jujua. Ja asennetta.

Kävin jokunen viikko sitten merkkiä myyvässä lähikaupassani (Ipanajamit on oikeasti lähinnä oleva kauppa) ja meinasin seota. Ja sitä ei kauhean usein vaatteiden kohdalla tapahdu, ennemmin sekoan rautakauppojen loputtomissa valikoimissa.


Kuvan hupparin kävin jo nappaamassa kuormasta. Samoin kuvassa näkyvä Coll.partin kori on meillä hyvin palvellut lelujen säilytyksessä. Nuo farkut on pakko saada.

Nyt ovat sivutkin päivittyneet. Liisa Valosen kuvat ovat täysin mun makuuni. Vaikka niistäkään ei käy vaatteiden pienet jipot.

Sokerina pohjalla Reilun kaupan meininki:) Josta Tarja mulle aina paasaa ja minä nyökyttelen asiantuntevasti päätäni, kun en muutakaan uskalla.

Tämä ei ole mainos, koska minä en moiseen kaupalliseen hapatukseen alennu.

4 kommenttia:

 1. Minäkin tykkään näistä kovasti, mutta toistaiseksi näitä ei ole meille kotiutunut.

  VastaaPoista
 2. Niin, ja ihana lähikauppa sinulla ;)

  VastaaPoista
 3. Kiva lähikauppa teillä, meille on tuolta tilattu Miliben paitoja ja alusvaatteita sekä yhdet Imps & elfsin farkut. Tää tykkää.

  VastaaPoista
 4. No kiva, meidän lähikauppa on ihan vaan Siwa...
  Merkki on mulle tuntematon, täytyy joskus tutustua paremmin!

  VastaaPoista