torstai 11. maaliskuuta 2010

Pallot

Muuton Dots -koukut tuntuu olevan tällä hetkellä jokaisessa sisustuslehdessä. Ostin meillekin jo aikaa sitten, en vaan ole saanut niitä seinään. (Naapurisovun nimissä pyrin välttämään kiviseinään poraamista iltaisin.)Saman lafkan E27 -lamput on sentään "ikuisena väliaikaisratkaisuna" katossa. (Nämä ostettu Finskin pluspisteillä eli lähes ilmaiset.)

8 kommenttia:

 1. Mulla on noi Dotsit harkinnassa! Uudessa asunnossa on kaksi sisäänkäyntiä, joista "Vorderhausiin" aukeava on kunnon eteinen ja "Hinterhausiin" taas pääsee keittiöön ja kylppäriin johtavalta käytävälta, jossa olisi juuri sopiva syvennys noita varten! Käytävä on niin kapea, että sinne ei mahdu naulakkoa, mutta joku pidike olisi kiva olla takeille jos tulee vietyä esim. roskat sitä kautta.

  VastaaPoista
 2. Kivan näköiset tosiaan nuo Dotsit! Kiva, että pidät meidät ajan tasalla, mä en ole ehtinyt kajota yhteenkään sisustuslehteen liian pitkään aikaan.

  Ja pistellä ostetut jututhan ON ilmaisia;).

  VastaaPoista
 3. Dotsit sopii minunkin silmälle, mutta valaisin on jo liikaa. Tarkoistan siis sitä, että täällä se näyttäisi hehkulampulta josta on unohtunut varjostin :D

  VastaaPoista
 4. Katja, se ON hehkulamppu josta on unohtunut varjostin:)

  VastaaPoista
 5. Ja Saara, odotan "hieman" innoissani kuvia uudesta kodistanne.

  VastaaPoista
 6. Oletko sä, Nina, viihdyttänyt itseäsi liikaa poraamalla seiniin ja naapurit on vähän vihjaisseet...;) Mua niin naurattaa, koska voin hyvin kuvitella sut poraamassa kun et saa niitä Datsuneita rassata..:)

  Noi Dotsit on upeita. Mulla on ollut niin paljon muuta miettimistä, että olen ihan jäljessä. Olen vasta etsinyt niitä valkoisia koukkuja, jotka laitoit Luksun seinään. Benoicosta nyt loppu, mutta lisää tulossa. Mitä aiot roikuttaa Dotseissa? Mä voisin laittaa itselleni sopivaan paikkaan.

  Ja Saaralle terkkuja: sisustuspostauksia odotellaan kieli pitkällä!

  VastaaPoista