sunnuntai 21. maaliskuuta 2010

Testissä: Shampoo & Hoitoaine

Olen parin viikon ajan testannut Sebastianin uutta (tai ainakin mulle uutta) shampoota ja hoitoainetta. Hiukset on edelleen paksut ja karheat ja nämä tuntuu toimivan.Tällä kertaa testasin ensin ja tulin sitten vasta kertomaan. Se aikaisemmin mainostamani Tigin mikä-lie-timanttipöly ei toiminut, se oli suorastaan huonoa. Käytin sen poikani hiuksiin...

Shampoona Hydre - nimensä mukaisesti kosteuttaa, mutta ei rasvoita ja hoitoaineena Penetraitt - toimii hyvin myös mun jouhiin. Kaupan päällisenä todella kaunis kiilto.

Inkakin diggaa.

7 kommenttia:

 1. Ja nyt vasta sanot että timanttipöly ei toimi, mä tilasin sitä, mutta rahti briteistä vaan tuntuu kestävän..
  Ei vaan mä tykkään et se s factor sopii mulle, mutta mun tukka ei ookkaa paksu eikä karhea :)

  VastaaPoista
 2. Oo, oisko tässä siis mullekin sopiva jouhien pehmeyttäjä! Täytyypä laittaa muistiin.

  VastaaPoista
 3. Sorry Anni, ei ollut mitenkään tarkoitus johtaa harhaan. Ehkä se toimiikin vähemmän paksuihin (aika diplomaattisesti ilmaistu, eikö?;) hiuksiin.

  Jassu, tähän pehkoon ainakin.

  VastaaPoista
 4. Penetrate shampoo ja hoitsikka ovat olleet mullakin jo puolisen vuotta käytössä, aivan huiput!

  VastaaPoista
 5. Käytin juuri tuubillisen Penetraittin syvähoitoa. Kampaajani tarjoaa minulle aina syvähoitoja käytettäväksi hoitoaineena, koska hiukseni ovat paksut ja karheat (tosin hyväkuntoiset). Ihan ookoo aine, mutta ehkä jopa vähän liiankin hoitava. Ja jotenkin en ikinä ole ollut halukas tuhlaamaan kamalia summia hiustenpesuun ja -hoitoon, joten pidin yli 30 euroa myös aika kovana hintana tuubista, joka meni aika vauhdilla.

  VastaaPoista
 6. No tää ei sit varmaan sopis mun hentoihin ja silkin liukkaisiin hiuksiin. Vielä on kyllä löytymättä se täydellinen shampoo.

  VastaaPoista
 7. Katja: oletko kokeillut Matrix Amplify shampoota ja hoitoainetta? Mun paksuihin, hieman karkeisiin vaaleisiin hiuksiin toimii Joicon violet shampoo ja hoitoaine. Schwartzkopfin Seah sarjassa on hyviä tuotteita, mutta tuoksut on aika voimakkaita.

  VastaaPoista