maanantai 1. maaliskuuta 2010

Kevytkenkäinen kassialma

Meillä tarvitaan jo kevyempiäkin kenkiä. Yhdetkään viime vuotiset eivät mahdu (sehän olisikin liian helppoa).

Nämä Petit by Sofie Schnoor:t haluaisin Luksulle:Kuva Pipsquek. Kuka muu myy merkkiä?

Ja itselleni haluan juuri tuon värisen laukun. Nyt saa heittää ehdotuksia. Kiitos:D

15 kommenttia:

 1. Hei, ei susta kyllä KassiAlmaa saa tekemälläkään, vaikka sen ruskean väskyn ostaisitkin;-)

  Joo, ja guuggeloi vain kengän mallin nimellä, niin saat jälleenmyyjät hyvin kehiin;-) Tai käy suoraan kysymässä, Sofien sivuilta.
  Makeet popot!

  VastaaPoista
 2. Hyvännäköiset kengät. Mutta ei kai tuonne loskaan?

  Millaista laukkua haet? Vai onko muulla kuin värillä merkitystä? Tuo väri ei taida olla ihan se oak tms. jota on paljonkin laukuissa, vai?

  VastaaPoista
 3. Noi on kivat, aika samantyyppiset kun Kavatit, joista itse ostin punaset tytölle ;) Ethän ole sattunu Stockalla katsomaan?

  Ja kuule, kävitkö kyselemässä sohvaa?

  VastaaPoista
 4. Moi, Seimissä on ollut jotain merkin popoja myynnissä ja tuo väri ei taida tosiaan olla ihan sama kuin esim. Mulberryn Oak. Olisiko Tiger of Swedenin kevään laukuissa tuota väriä tai sitten jossain olen kyllä nähnyt... en vaan muista merkkiä.

  VastaaPoista
 5. tassa sulle laukku:

  http://www.asos.com/Asos/Asos-Premium-Washed-Leather-Slouch-Bag/Prod/pgeproduct.aspx?iid=834590&cid=8730&Rf-200=26,25,10&sh=0&pge=0&pgesize=20&sort=-1&clr=Choc

  VastaaPoista
 6. Loysin viela paljon paremman nakosen laukun:

  http://www.marc-o-polo-shop.com/index_de.htm?welt=women&division=products

  VastaaPoista
 7. Loysin paremman laukun

  http://www.marc-o-polo-shop.com/index_de.htm?welt=women&division=products

  VastaaPoista
 8. Okei, noi ei linkittyneet. Marc O'Pololla on yks shopper ja yks messenger, joissa varina lukee khaki, mutta nayttaa kylla tosi samalta kuin vari noissa kengissa ja muutenkin on kivat laukut. Saattaa tulla Kampinkin liikkeeseen. Sophie Schnooria myy esim. growingfeet.dk.

  VastaaPoista
 9. Aamunkukka, kiitos, yritän sun vinkeillä.

  Sanna, en oikein tiedä mitä haen. Oak käy myös, nuo kengät ovat varmaan aika lähellä. Osa on vain liian kellertäviä tjsp.

  Anana, en ole vielä käynyt, tarkoitus kyllä on. Saat syyttää näitä ilmoja, en todellakaan kävele pakkasessa/loskassa metriäkään pidemmäs kuin on pakko, autoa taas ei saa lähelle parkkiin lumikinosten takia. En ole unohtanut;)

  Katri, koot ei riitä niissä popoissa. Mulberryn Oak kelpaisi värinä, mutta niillä ei ole yhtäkään mallia joka olisi täysin mieleinen. Enkä niillä hinnoilla osta jotain sinne päin;)

  Anonyymi, kiitos vinkeistä. Mopin laukut olen tsekannut (mun laukut on lähes kaikki kyseisen merkin) mutta sielläkään ei ole just sopivaa. Ihan kivoja oli kaksi, mutta niiden hinnat olivat 450 euroa.Liikaa vähän sinnepäin laukusta. Laukku saa maksaa jos se on just m-u-n, ihan kivoista voin maksaa sen 200-300 euroa. Kunhan väri stemmaa;)

  Kiitos myös kenkävinkistä, mutta kyseisen puljun koot eivät riitä. Meillä pitää olla koko 33-34.

  VastaaPoista
 10. Mulla on yksi Furla joka on aika lähelle, mut sekin on parin vuoden takaisesta mallistosta. Mutta ehkä kannattaisi kuitenkin tutkia mitä niillä nyt on?

  Entäs mites Longchamp? Niilläkin melko kellertävä se klassikko, mutta osassa laukkuja sellaisetkin sävyt kuin Sand ja Cognac.

  VastaaPoista
 11. Googlaa Diesel Quin. Onko liian vaalee?

  VastaaPoista
 12. Jassu, Lchampit ei kauheasti nappaa mutta siitä Kate mallistosta voisin jotain ottaakin;) Furlan tsekkaan, kiitos.

  Ja anonyymi, kuka lienetkin;) Kiitos, tuo on liian vaalea. Voi olla, että nudeen päätyn sittenkin. Niissä on ainakin mistä valita. Tänä keväänä.

  VastaaPoista
 13. Viela tama anonyymi ehdottaa katsomaan thesak.com sivut. Stokkallahan on jotain malleja. Tykkaan sun tavasta kirjoittaa ja muutamissa jutuissa maut kohtaavat, vaikka olenkin tyylissani (tyylittomyydessa) hyvin kaukana susta. Nahkalaukkuja on kiva googlailla, mutta itselle ei todellakaan ole varaa ostaa nyt.

  VastaaPoista
 14. Kiitos, palaan tähän asiaan myöhemmin.

  VastaaPoista
 15. Light taupe, tai sitten taupe?

  http://www.tuscanyleather.it/en/monica-lady-leather-bag-p-826.html

  VastaaPoista