tiistai 5. toukokuuta 2009

Säihkysilmä

Maanantaihaasteeseen tai ihan muuten vaan.Kävin laitattamassa tänään itselleni kestoripsipidennyksen. Omat ripset on suht pitkät, tummat ja tuuheat mutta kaipaavat kuitenkin ripsaria. Koska olen aika lähellä laiskuuden huippua mitä meikkaukseen tulee niin tämähän sopii.

Ihan vaivatonta tämäkään ei ole koska ripsiä pitää huoltaa säännöllisesti. Kynsihuollossa käyn kuitenkin ja tämä hoituu samalla.

Silmät ovat siis päässä heti aamusta. Mistähän vielä voisin ulkonäön suhteen oikaista?

6 kommenttia:

 1. Mä oon miettinyt samaa, miten ripset kiinnitetään? Kuinka usein pitää huoltaa?

  -Minna

  VastaaPoista
 2. Haluu kans!Minuakin tosiaan kiinnostaa tuo huoltoasia eli miten huolto tapahtuu ja kuinka kauan se kestää kerralla?Entä mitä ripsien laitto n. suunnilleen maksaa?

  -Tuuli-

  VastaaPoista
 3. Tää oli ihan uusi juttu mulle! Mä olen kanssa laiska meikkaamaan, ja kulmien muotoilu ja värjäys on mulle ihan ehdoton juttu. Mulla on niin herkistyneet silmät, etten ripsareita enää käytä, tai sanotaanko osaa enää käyttää.

  Mutta tuossa varmaan ideana on myös tuuheuden lisäys,värin lisäksi? Niinkuin niillä kaikilla mainosten ripsarimalleilla on:-)

  VastaaPoista
 4. Hinta on satasen molemmin puolin. Laatu vaihtelee kuulemma aika paljon, riippuen kuinka asiaan perehtynyt tekijä on. Huolto on 30-50 euroa, riippuen huoltovälistä ja huoltoväli 2-4 viikkoa. Mä menen ekaan huoltoon jo kahden viikon päästä kun en yhtään tiedä miten jatkeet kestävät.

  Jatkeet istutaan siis omiin ripsiin, ihan liimalla. Aika tarkkaa hommaa mun kärsivällisyydellä ei liimattaisi ensimmäistäkään ripseä.

  Ja tuuheuden lisäys on toki myös ideana, pituuden ja värin lisäksi.

  Vuorokauden kokemuksella olen erittäin tyytyväinen, ripset on paremman näköiset kuin uskalsin odottaa. Ja mun silmät näyttää vielä paremmalta kuin tuo mainoksen kuva.

  Aamunkukka, mulla on vuotavat ja tosi arat silmät enkä ole täydellistä ripsaria löytänyt vaikka varmaan kaikki mahdolliset on kokeiltu.

  VastaaPoista
 5. Vau, tahtoo kanssa. Mulla on joskus ollut irrallisia pidennyksiä (kun käräytin osan ripsistä), mutta niiden kanssa tahdoin lisäksi ripsaria laittaa. Noi vois olla kyllä passelit. Laitatitko Susanna's Nailissa? Siellä kun olen ihastellut noita laitettuja.

  VastaaPoista
 6. Katri: En laittanut Suskin vaan Marjan luona. Nyt poukkoilen sitten edes takas;) Marja on aika buukattu nyt, menee kesäkuun puolelle jos hänelle haluat.

  VastaaPoista