sunnuntai 24. toukokuuta 2009

Täydelliset bikinit?

Mulla on iän ja kuopuksen myötä hieman vaikeuksia löytää bikineitä jotka pysyisivät paikoillaan. Rannalla maatessa pikku-kolmio-niru-naru-versiot on oikein oivalliset. Mutta Luksun roikkuessa selässä tai mikä parasta sylissä ei koskaan voi tietää mistä bikinien yläosan löytää kun vedestä ylös nousee.

Bikineissä pätee samat säännöt kuin rintaliiveissäkin, ympärysmitan tulee olla tarpeeksi napakka ja mikäli kaarituet on, ne tulee yltää tarpeeksi korkealle.

Kävin Funky Ladyssa katsastamassa tarjontaa ja löysin sieltä täydelliset. Vaatimuksena ei ollut kuin se, että pysyvät paikallaan rajummassakin menossa. Aivan sama minkä väriset ja malliset kunhan pysyvät paikallaan.

Funky Ladysta löytyi siis täydelliset Freyan bikinit. Harmikseni siellä pienin kuppikoko kyseisistä bikineistä oli D, joka on minulle liian iso. Sain kuitenkin muuta kautta oman kokoni ja nyt mulla on bikinit jotka pysyy päällä kovemmassakin vauhdissa. Nämä ostin, kukkia ja kaikkea. Olisi ollut myös yksivärisenä mustana. Lisäksi näihin nirunaru alaosa.


Sama malli, eri kuosi. Nämä aion jostain metsästää. Kuosi on nimeltään Vodka Chaser;)


Käykää kurkkaamassa Freyan sivuja siellä oli aika paljon kivoja kuoseja ja malleja. Jälleenmyyjiä ainakin Funky Lady, Stocka ja Sokos.

9 kommenttia:

 1. Hyvännäköiset olet löytänyt. Itse pysyttelen uikkarissa, koska Euroopan tiekartasto sivupolkuineen(raskausarvet) löysässä kartassa ei vaan istu biksujen kanssa.

  VastaaPoista
 2. Aivan ihanat biksut! Itsekin taidan joutua pysyttelemään kokouikkarissa kun tuo mahamakkara ei häviä..

  VastaaPoista
 3. Tosi kivat nuo pallokuosiset! Kelpaisivat minullekin.

  Kokouikkari tosin minullakin enemmän käytössä jo mainituista syistä, mutta houkuttelisi kyllä.

  Muutenkin sinulla on välillä tosi kivoja vinkkejä. Kiitos niistä. Pysyttelen kuulolla jatkossakin.

  VastaaPoista
 4. Ihana vinkki ja ajankohtainen! Kiitos. Noi harmaa-valkoiset on mun makuun, myös malliltaan.

  Mulla on kasa ruskeita ja turkoosia bikineitä kera kaikkien asusteiden, mutta ONNI, tänä vuonna saan vihdoin vaihtaa rantavärit, kun kaikki bikinihousut (kokoa S) on liian ISOJA! =D Uskomatonta, mutta totta. Olin myös hyvin kyllästynyt ko väritykseen jo viime kesänä, mutta nyt on oikeakin syy. :)

  VastaaPoista
 5. Höpö höpö, ne tiekartastot ja vatsamakkarat on vaan elettyä elämää. Ja ehkä hieman elintasoakin;)

  Mä sitten testasin nuo kuivaoloissa. Satuin jäämään rysän päältä kiinni kun seisoin käsilläni keskellä olohuonetta pelkät bikinit päällä. Ihan omalle perheelle, mutta oli niidenkin ilmeet näkemisen arvoiset...

  VastaaPoista
 6. Finette, turkoosi/ruskea yhdistelmä ei nappaa muakaan enää tippaakaan. Freyan biksuhousuissa mullakin on XS vastaa siis kokoa 36.

  VastaaPoista
 7. Kiitos vinkistä! Piti heti käydä sovittamass no pallolliset Vodka Chaserit - ihanat oli ja kotiin lähtivät;)

  VastaaPoista
 8. Kyllä on niin mun makuun nuo pallolliset! Oih ja voih, täytynee raahautua itikseen.. :)

  VastaaPoista
 9. Huomaattehan, että noissa on pienin kuppikoko C. Ja tossa Vodka kuosissa näköjään D on pienin, itse huomasin sen vasta nyt. Harmi, täytyy etsiä joku toinen kuosi koska malli on niin passeli.

  Jos mitoitus kiinnostaa niin mulla on normaalisti valmistajasta riippuen B-C 75 ja noista kukallisista mulla se pienin koko C75.

  VastaaPoista