keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Inkan farkkua

Ylimpänä H&M:n farkkutakki. ”Tuohan on valmiiksi likaisen näköinen” totesin ja tajusin saman tien kuulostavani omalta äidiltäni n. 25 vuotta sitten.

Keskellä H&M:n farkkumekko.

Alimpana kahdet Imps&Elfin farkut. Näitä suosittelen lämpimästi.

(Ja sori erilliset kuvat, en taas ajatellut…)5 kommenttia:

 1. Pakko kysyä noista farkuista että millaisia ovat malliltaan? Kapeat? Meillä neitokainen sulloutuu vain ja ainoastaan farkkuihin, jotka ovat kapeat kuin sukkahousut ja tarpeeksi kapeita on kuulema vain H&M:n Sqinint ja niistäkin se kapeampi versio. Tänä keväänä noissa Sqineissä ei ole maksajaa miellyttäviä pesuja ja siksi yritän löytää muita vaihtoehtoja.

  Kuinka paljon muuten Inka itse haluaa vaikuttaa vaatteisiinsa tai on niistä kiinnostunut? Meillä tilanne on muuttunut nyt 5 lk keväällä täysin, ennen melkein kaikki mitä toin kelpasi hienosti ja nyt en edes viitsi enää ostaa mitään mitä tyttö ei ole ensin kelpuuttanut.

  VastaaPoista
 2. Meillä äiti tykkää farkusta enemmän kuin lapset. Rotsit on molemmilla, on hametta ja mekkoa. Näin saman mekon talvella katalogissa ja unohdin, löytyisiköhän vielä. Sen kelpuuttivat tytötkin.

  Meidän ensi syksyn koululainen on alkanut esittää yksityiskohtaisempia toiveita vaatteista kuin aikaisemmin. Viimeisin on, että farkkujen ja muiden housujen takataskuissa ei saisi olla nappeja. Sattuvat peppuun, kun laskee mäkeä... Kivan ja pehmeän näköisiä alakuvan farkut. Onko vaaleiden farkkujen takataskuissa nappeja tai neppareita?

  Violette

  VastaaPoista
 3. Julis, osa on kapeaa mitoitusta, niitä kapeitakin malleja on aika montaa erilaista eli sovittamatta en ostaisi. Mitoitus (myös pituus) on reilu, Inkalla koko 152 cm muilla merkeillä 164 cm. Ostin itselleni 164 cm ja menee heittämällä päälle. Samoin Luksulla on merkistä 116 cm joka on sopivan reilu pituudestakin kun hän muuten menee jo koossa 122/128 cm.

  Inka on vasta tänä keväänä alkanut kiinnostumaan vaatteista, mutta aika hyvin manipuloin edelleen;) Mä olen paremmin kärryillä trendeistä, Inkalle on pääasia, että tuntuu hyvältä. Ja mikäs siinä, rumat ne vaatteilla koreilee:D

  Violette, vaaleiden taskuissa ei ole nappeja.

  VastaaPoista
 4. Kerros vielä maalaiselle, että mistä ostat Suomessa noita I&E:n farkkuja :)?

  Meillä 5.lk:n päättänyt on omasta mielestään kovinkin tietoinen trendeistä mutta kelpuuttaa farkuikseen vain ja ainoastaan mustat ja pillit :). Äidin mielestä ne tosin meni jo... Nyt niitä on vähän hankala löytääkin ja lisäksi tyttö on malliltaan sellainen, että sovittamatta ei kannata mitään ostaa. Mietin vaan, että josko noita suostuisi käyttämään mutta pitäis sovittaa eka...

  VastaaPoista
 5. Milla, Suomessa myy Ipanajamit, käsittääkseni ainoana. Joo, suosittelen sovittamista, ehkä kesälomareissu pääkaupunkiin olisi aiheellinen? Täällä olisi kaikenlaista muutakin häppeninkiä;)

  VastaaPoista