tiistai 7. syyskuuta 2010

#

Vähän annoin periksi syksyn ruutubuumille.


Huivi Boomerang.

Paitaan en taivu, en sitten millään. Ysäri-ruutupaidat ovat liian tuoreessa muistissa tehdäkseen comebackin. Silloin ne olivat flanellia. Luoja 90-luvun armahtakoon.

Tyttäreni, 90-luvun lapsi, halusi itselleen tämän.


Paita Zara.

14 kommenttia:

 1. Telepatiaa! Just tänään Henkan kassajonossa ällistelin kun edessä tytön ostivat samanlaisia ruutupaitoja jota itsellä oli silloin joskus. Ihan karvat nousi pystyyn. Never again. Huivi vielä menis. :-)

  VastaaPoista
 2. Täällä tulee näppylöitä ruuduista. Ei kiitos minun kaappiin, se 90-luku on ihan liian lähellä :D

  VastaaPoista
 3. Meilläkin oli ruutupaitoja ja yllätys yllätys, mieheni joka jemmailee vähän kaikkea, löysi ruutupaitoja kaapistaan. Olimme heittämässä pois, kun Sofia ne bongasi. Nyt neidillä on sitten äidin ja isin vanhoja flanellisia ruutupaitoja käytössä. On muuten Peakin paidat pysyneet tosi hyvässä kunnossa kaikki nämä vuodet kaappiin säilöttynä...

  VastaaPoista
 4. Kummasti on kauppaan jos toiseen rantautunut tuo ruutupaitojen armeija... Ja ihan samat: En ikinä enää päälleni laita! Huivia voisi vielä harkita...

  VastaaPoista
 5. Kun ruudut rantautui Ginaan pari vuotta mekkojen muodossa, ajattelin, että ei hemmetti, never again, mutta nyt oikeasti melkein harkitsen ostavani Wranglerin klassikon, punaisena. Hah. Menisi hyvin syksyn trendiin ponchot-farkut-ruskea nahka. Siinä teemassa on mulle jotain liikaa.

  F

  VastaaPoista
 6. Olen ostanut pari ruutupaitaa/tunikaa kasi veelle ja Mopin ruutuhuivin, mutta itselle en aio hankkia mitään. Pidän pienistä vichy-ruuduista à la Brigitte Bardot, niissä on aina toinen väri valkoinen, ja käytän, kun tulevat taas takaisin muotiin. Tämän hetken ruutuja ei mun kaappiin tule. Korkeintaan voisin lainata sitä Mopin huivia, vaikka onkin Stockan Teen-osastolta...

  VastaaPoista
 7. Veit sanat suustani;-) nuo ruudut vaatii totisesti sulattamista. Vähän sama asia kuin sinapinkeltaiset collarit tai sähkönsiniset pillifarkut, paitsi että ne taisi olla sitä kasaria. Voi elämä, olen vanha!!

  VastaaPoista
 8. Syön sanani. Mulla oli tänään tuo rätti kaulassa ja farkkupaita päällä. Sain poikkeuksellisen paljon (normisti en saa ollenkaan, että kaksikin on jo 200% enemmän) palautetta freesistä ulkonäöstäni. Syyn on pakko olla tuo huivi.

  Ostan kaikki ruutupaidat, jotka eteen kävelevät.

  Voi elämä Aamunkukka, niin me kaikki;)

  VastaaPoista
 9. Olen muodissa jälkijunassa. Mun silmissä jutut alkaa näyttää kivoilta sitten, kun muut kävelee niistä ohi. :D Voisin ajatella... ruutuvyötä. Lotalla oli ruutumekko, viimevuonna. Joku muuten nappasikin sen kirppiksellä aika sähäkästi rekistä. Enkä tajunnut edes pyytää siitä muotilisää! Onnea kehuille!!

  VastaaPoista
 10. Miia, kiitos:) Taisi mennä liian halvalla, se mekko.

  VastaaPoista
 11. Okei, siis mä lainaan heti sitä tyttären ruutuhuivia, mut farkkupaidan joudun ostamaan kaupasta, sillä ysäripaidat on hävitetty. Mäkin haluan olla freesi. Näin helpostiko se käy?

  VastaaPoista
 12. V: Joo, näin. Tehokkaampaa ja halvempaa kuin kahden sadan euron tökitit. Toimii!

  VastaaPoista
 13. Ed. Nina siis kirjautumatta. Lounaaalla näppiksen edessä. Suklaanmurut rinnuksilla.

  VastaaPoista
 14. Tää on nopee ja vähän OT, mulla on kahvitauko, ei tunti =). Kai te tiedätte, että day:n onlineshopin??? Siis uusi, kts.
  http://shop.day.dk/womens/

  t. F

  VastaaPoista