torstai 9. syyskuuta 2010

Omppuja

Tiedossa omenapiirakkaa. Omista puista, itse poimittu.Tuorepuristettua Ahvenanmaalta.Comfortilta, omenaa ja kamomillaa.

8 kommenttia:

 1. Siis niin samaa. Piirakkaa ja hyvettä. Ja siis niin ainoa mehu mitä juodaan. Venytän käsiä kun raahaan noita 3l laatikkomehuja. Huuhteluainetta ei käytetä kun kaikessa on lycraa...

  VastaaPoista
 2. Omenaisia omenapuunoksia kukiksi :) Sosetta ja mehua meille ei tule; pakkaseen ei mustikoiden jälkeen mahdu yhtään mitään. Mutta hyvettä... ja jäätelöä...

  VastaaPoista
 3. Joo, noita saa tonkkia saa kantaa sitä mukaan kun ehtii, ennestään pitkät kädet venyy entisestään.

  Ja tuo on erikoinen juttu tuo lycra vs. huuhteluaine. Mä en ole koskaan huomannut, että vaatteet siitä miksikään menisi. Aina on elastania ollut ja aina olen huuhteluainetta käyttänyt (paitsi farkkuihin ja gorekankaisiin), vaatteet kuitenkin pysyneet kuosissaan.

  Miia, meidän pakkaseen mahtuisi, siellä on kaksi jääpalapussia ja yksi kylmäkalle;)

  Nina

  VastaaPoista
 4. No mutta Nina, missä ne sinun vadelmat on?

  Meillä ei ole omia eikä varastettuja omenoita. Kaupasta onneksi saa jos tarvii.

  VastaaPoista
 5. Sanna, ne on syöty. Aikaa sitten.

  Nina

  VastaaPoista
 6. Voi miten puutteellinen postaus, Nina! Se tärkein tieto uupui - kerro välittömästi mistä tuota Grannasin mehua saa!? Onko se sitä ihanaa "sameaa" omppumehua?

  Mäkään en muuten ole huomannut vaatteiden huonontuvan huuteluaineesta ja aika tarkka olen. Mutta sen jälkeen kun kaikki täällä toitottivat, että huuhteluainetta ei saa käyttää juuri mihinkään, niin olen alkanut jättämään pois. Tiedä sitten mikä on oikein.

  VastaaPoista
 7. Jassu, ainakin hyvin varustelluista K-supereista ja Herkuista.

  Tuota huuhteluaineskeidaa on toitotettu maailman sivu, mutta en ole huomannut mitään eroa, ja mä olen aika natsi, mitä pyykkäykseen tulee. Tuntuu, että se on aikansa elänyt uskomus, niin aineet kuin koneetkin on kehittyneet. Tai voihan se pitää paikkansa, muilla kuin meillä, en mä sitä sano.

  Farkkuihin en tosiaan käytä, enkä kosteussuojattuihin vaatteisiin. Enkä pyyhkeisiin, uusina. Kun niitä on aikansa pessyt niin huuhteluaine ei vaikuta niiden imutehoon. Ainakaan meillä;)

  Nina

  VastaaPoista
 8. Mä kanssa käytän huuhteluainetta, kaikkeen muuhun kuin farkkuihin ja ulkovaatteisiin. En niin ole eroa huomannut tai siis vaatteet ovat pysyneet siisteinä. Meillä on kyllä ilman hajuja se huuhteluaine - comfort sensitiven nimeen vannon.

  VastaaPoista