torstai 2. syyskuuta 2010

Yellow & Brown Boots

Luottokengät, syksystä toiseen. Mallit vähän vaihtuvat, mutta toimivat aina vaan.


Keltaiset pikkuveljen, ruskeat isosiskon.


Tarralliset korkeavartiset ovat kiven alla, noissa on semi-korkea varsi.

11 kommenttia:

 1. Meillä sama rivistö vuodesta toiseen myös eteisessä:) Meillä värinä tänvuonna myös pinkk. Nyt vaan on tullut ongelma eteen, Isoveljen jalka kokoa 38 ja mistään en ole onnistunut siinä koossa mitään löytämään. Lastenmallistot loppuu kokoon 36-37 ja aikuisten (miesten) alkaa koosta 40. Sinä taitaisit osata neuvoa?

  VastaaPoista
 2. Meilläkin on ollut pink!, joskus vuosia sitten. Ne oli aika söpöt mustien vaatteiden kanssa.

  Eikö Stockalla ollut lasten mallistossa 38? Pompiista voisi löytyä, tai Ziccosta, tai Pikku-Kipparista. Ja sitten Espoonlahdessa (tai jossain siellä päin) on (tai oli;) kenkäkauppa jolla ainakin ennen vanhaan oli hyvä valikoima Timbeä. Niin, entäs Kampin liike?

  Ja jos niitä nauhallisia etsit, niin eikös naisten mallit ole samanlaisia, kapeammalla lestillä vaan, käviskö ne? Isoveljelle ei tietenkään kerrota, että ne löytyi mahdollisesti naisten puolelta.

  VastaaPoista
 3. Meiltä löytyy keltaiset, mutta niissä on nauhat ja Nikke ei niitä itse jalkaan saa. Tarraversiot siis etsinnässä.

  VastaaPoista
 4. Meillä on ollut parit nauhalliset keltaiset, mutta ei ne toimi, kun lapsi ei saa niitä itse jalkaan. Eikä ne oleet muutenkaan lapsen suosiossa. Siksi ei ole tullut enää hankittua, niitä tarrallisiakaan.

  VastaaPoista
 5. Mä en oikein ymmärrä miksi niitä ei ole enää tarrallisia. Stockalla oli neljää eri mallia, kaikki nauhallisia.

  Yksi vetoketjullinen malli, vähän samanlaiset kuin nuo Inkan. Ne on olleet meillä viime ja toissa vuonna, mutta niissä on ohut villavuori, ja on enemmän talvikengät.

  VastaaPoista
 6. Meilläkin on "yllättäen" ollut näitä eteisen täydeltä mutta en usko että enää tulee. Tai ehkä siistimpään käyttöön, mutta ei ainakaan päiväkotiin --viime keväänä ostetut töppöset kun on jokaiselta kärjestä puhki. Siis täysin puhki, nahka revennyt koko varpaiden leveydeltä. Toivottavasti luottosuutari kehittää kenkiin jotkin paikat kärkiin. Enkä valitettavasti voi syyttää kengän valmistajaa vaan käyttäjiä ja heidän "telinevoimisteluharjoituksiaan" hiekalla.

  Tarrat-vai-nauhat-probleemassa en voi auttaa kun meillä on nyt kaikissa kengissä nauhat. 6v isosisko tartutti maniansa tarrakenkien vauvamaisuudeta 4v pikkusiskoihin ja nyt sitten aamuisin eteisessä odottelen että jokainen saa itse, ilman apua, solmittua nauhansa. Kehittää kärsivällisyyttä....

  VastaaPoista
 7. Julis, oikeesti?;) Mä olen luullut ettei siitä saa puhki. Hieno saavutus.

  Mulla ei hermo kestä venailla mitään lasten nauhojen solmimista, hyvä jos aikuiset ehtii mukaan.

  Nina

  VastaaPoista
 8. Kyllä ne saa puhki, älä kysy miten!!! Parissa viikossa meni, kärjet hajalle. Siis dagiskäytössäkin kokeiltu, ehdottomasti en suosittele. Uskoin jo pelkän esikoisen perusteella, mutta meilläkin kaikilla kolmella on siistimpänä kenkänä, siis kaupunkikäytössä. Tokaluokkalaisella periatteessa voisi olla koulussakin, mutta kun ei... pelaa futista kaikki välitunnit.

  F

  VastaaPoista
 9. Meillä ne on kestäneet hyvin, ja palloakin siis potkitaan ne jalassa. Hassua, olen aina luullut, että L kuluttaa kenkiä erityisen paljon. Kaikki muut on kyllä saanut kiitettävästi hajalle. Paitsi Geoxit, joissa on vahvikkeet kärjissä.

  VastaaPoista
 10. Meillä nyt toiset, suklaanruskeat, kaapissa odottamassa. Pitäisi vaan selvittää onko jo menneet odottaessa pieneksi... Ovat nauhallista mallia, joten ei siis päiväkotikäyttöön sovi.

  Ensimmäiset olivat niin kovat ja varsi nousi tytön littanaan jalkaan nähden niin korkealle, että sai akillesjänteen päälle rakon. Mulla sama ongelma monissa kengissä. Joten voi olla ettei nuo toisetkaan sovi, vaikka jalka onkin nyt kehittyneempi.

  VastaaPoista
 11. Jassu, ne maiharit on aika kovat ja painavat pienen jalkaan. Luksun tapauksessa pieni vauhdin hidastaminen on vain plussaa;) Nuo Inkan nilkkurit ovat selvästi sirommat, mutta ne onkin naisten mallistosta.

  Riikka, niitä nauhallisia on Stockan lastenosastolla 40 asti. Tsekkasin tänään.

  VastaaPoista