Vietimme perinteisesti vappua ystävien kesken, kuten moni muukin. Meillä on tapana, että jokainen tekee jotain ettei kenenkään taakka kasva liian suureksi.
Minä ja ystäväni, joka on kaltaiseni virtuoosi keittiössä,
saimme tehtäväksi valmistaa parsan lisukkeineen. Helppo homma. Paitsi, että
meillä ei ollut kuin ne parsat. Viisi nippua. Ei mitään muuta. Niin olivat
parmankinkut kuin muutkin lisukkeet kaupassa. Toinen meistä unohti ne. Emme ole vieläkään päässeet yhteisymmärryksen kumpi. Pidettiin luova tauko ja
toivottiin, että muut humaltuisivat tarpeeksi, etteivät huomaisi syövänsä
pelkkää parsaa.
Luovan ja hieman kostean tauon jälkeen päätettiin tehdä
mitä tehtävissä oli. Jääkaapista löytyi chevrea ja parmesaania. Ja siitä se
idea sitten lähti. Esikeitetyt parsat laitettiin grilliin ja päälle hyvää balsamicoa,
mustapippuria, vuohenjuustonokareita ja reilusti parmesaaniraastetta. Ja tuli
ihan todella hyvää. En ole tajunnutkaan, että vuohenjuusto ja parmesaani
sopivat yhteen.
Parasta tässä oli onnistumisen ilo. Improvisointia keittiössä!
Suunnittelemme vakavissamme alanvaihtoa.
Vapise Jyrki Sukula. Nina is in the kitchen :)! Ja voi sitä parsaa imeä ihan ilman parmankinkkuakin. Ainakin minä tein niin tänään. Sulatin vaan voita päälle ja huuhtelin rieslingillä. Toimi. Säkin osaisit.
VastaaPoistaMahtavan hyvä idea. Meistä tuleekin tv-kokkeja:)
PoistaMoi Nina, tunnustus odottaa blogini puolella :-)
VastaaPoistat. HMH/ Hues of Black
Kiitti, käyn noukkimassa:)
PoistaHah! Vitsit että sulla on hauska sarkastinen tyyli kirjoittaa! Onko ihan varmaa, ettet pidä salanimellä myös paskamutsin blogia?
VastaaPoistaMikään ei ole niin epävarmaa kuin ihan varma. Mutta minäkö paskamutsi?
Poistayst terv. äideistä parhain :)