lauantai 5. toukokuuta 2012

Tiimityötä ja onnistumisen iloa


Vietimme perinteisesti vappua ystävien kesken, kuten moni muukin. Meillä on tapana, että jokainen tekee jotain ettei kenenkään taakka kasva liian suureksi.

Minä ja ystäväni, joka on kaltaiseni virtuoosi keittiössä, saimme tehtäväksi valmistaa parsan lisukkeineen. Helppo homma. Paitsi, että meillä ei ollut kuin ne parsat. Viisi nippua. Ei mitään muuta. Niin olivat parmankinkut kuin muutkin lisukkeet kaupassa. Toinen meistä unohti ne. Emme ole vieläkään päässeet yhteisymmärryksen kumpi. Pidettiin luova tauko ja toivottiin, että muut humaltuisivat tarpeeksi, etteivät huomaisi syövänsä pelkkää parsaa.
Luovan ja hieman kostean tauon jälkeen päätettiin tehdä mitä tehtävissä oli. Jääkaapista löytyi chevrea ja parmesaania. Ja siitä se idea sitten lähti. Esikeitetyt parsat laitettiin grilliin ja päälle hyvää balsamicoa, mustapippuria, vuohenjuustonokareita ja reilusti parmesaaniraastetta. Ja tuli ihan todella hyvää. En ole tajunnutkaan, että vuohenjuusto ja parmesaani sopivat yhteen.

Parasta tässä oli onnistumisen ilo. Improvisointia keittiössä! 
Suunnittelemme vakavissamme alanvaihtoa.

6 kommenttia:

 1. Vapise Jyrki Sukula. Nina is in the kitchen :)! Ja voi sitä parsaa imeä ihan ilman parmankinkkuakin. Ainakin minä tein niin tänään. Sulatin vaan voita päälle ja huuhtelin rieslingillä. Toimi. Säkin osaisit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mahtavan hyvä idea. Meistä tuleekin tv-kokkeja:)

   Poista
 2. Moi Nina, tunnustus odottaa blogini puolella :-)
  t. HMH/ Hues of Black

  VastaaPoista
 3. Hah! Vitsit että sulla on hauska sarkastinen tyyli kirjoittaa! Onko ihan varmaa, ettet pidä salanimellä myös paskamutsin blogia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mikään ei ole niin epävarmaa kuin ihan varma. Mutta minäkö paskamutsi?

   yst terv. äideistä parhain :)

   Poista