torstai 3. toukokuuta 2012

Juokse meresi edestä 2012

Miten olisi? Lähdettekö mukaan? nimim. juoksulenkkarit vielä naftaliinissa

Auta Itämerta juoksemalla!


Suomen suurin juoksukoulu tukee Itämerta
Juokse meresi edestä –tapahtuma kerää jälleen kevään ja alkukesän aikana varoja Itämeren suojeluun. Toista kertaa järjestettävä juoksutapahtuma on WWF Suomen, yritysmaailman ja kaupunkilaisten yhteistyöprojekti, joka yhdistää uudella ja raikkaalla tavalla yhteiskunnan eri toimijat paremman elinympäristön puolesta.
Tapahtuma koostuu viidestä juoksulenkistä, jotka juostaan Helsingissä keskiviikkoisin 23.5.-20.6. Mukaan ovat tervetulleita niin aloittelevat kuin kokeneetkin juoksijat.
Osallistujia valmentavat urheilun ammattilaiset sekä innokkaat harrastajat, muun muassa entinen pika-aituri ja näyttelijä-kirjailija Manuela Bosco, juoksuvalmentaja Kirsti Valasti ja toimittaja-juontaja Mikko ”Peltsi” Peltola.
WWF:n tavoitteena on Itämeri, joka voi hyvin ja johon on mukava pulahtaa uimaan. Siksi Itämereen valuvien ravinteiden määrää on vähennettävä, öljy- ja kemikaalionnettomuudet on estettävä ja uhanalaisille kaloille saatava lainsuoja.
Kerää kokoon yrityksesi joukkue ja osallistu Suomen suurimpaan juoksukouluun! Voit haastaa mukaan myös yhteistyökumppanisi.
Tapahtuman osallistumismaksuista saatava tuotto käytetään WWF:n Itämeren suojelutyöhön.
Lisätietoa tapahtumasta: Tarja Castel, Qi Consulting, 040 4814200
Tutustu tapahtumaan ja juoksureitteihin: juoksemeresiedesta.fi
Lue lisää WWF:n Itämeri-työstä: wwf.fi/maapallomme/itameri/

11 kommenttia:

 1. Äh. Voitaisko välillä juosta lähempänä sitä Itämerta - täällä lännessä..?
  Juokse munkin edestä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Älä valita. Sä juokset Tku-Hki-Tku matkan nopeammin kuin mä tuon merenpelastuslenkin.

   Pakkaat muksut autoon ja tulet tänne. Ne ehdi pillimehujakaan juoda loppuun, kun olet jo maalissa. Nakitetaan vaikka Inka lapsenlikaksi...

   Poista
  2. Höpöhöpö, sulle on muodostunut jotenkin kieroutunut käsitys mun kunnosta ja vauhdista:). Mä luulin, että pitää osallistua jokaiselle lenkille, mutta siis voi lähteä vain yhteenkin.. se voisi onnistuakin:).

   Poista
  3. Hah. Puhuu rouva "juoksin kympin puoleen tuntiin, onkohan mun kello rikki". Ja tuossa piti olla älä välitä, eikä älä valita. Mutta menköön:))

   Juu, yhteenkin voi osallistua, kyllä siinäkin joku fisu pelastuu;)

   Poista
  4. Auts, mä unohdin että me ollaan kavereita..;).
   No, nyt on patterit vaihdettu polariin ja 52 minsaa samalla venynyt 56:ksi. Tosin vauhtikin tuntui vähän hitaammalta.. Mutta asensin myös Spots trackerin, joten nyt sitten tiedetään missä mennään. Ja ihan maksimissaan pidemmän päälle 5.30/km vauhtia - joten ei mitään päätä huimaavaa.

   Poista
 2. Niin pitkä matka, niin pitkä matka on saatolle... eikun sinne etelään.

  Juoksukoulu käynnissä ja ei tunnu hyvältä. Vielä. Odotan sitä hetkeä. Jos semmonen tulee, niin juostaan sitten vaikka koko lätäkkö ympäri.

  Nyt tyydyn laittamaan joulukorttirahat Itämeren suojeluun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Juu, ei se hyvältä tunnu, vaikka kuinka yrittäisi feikata. Mulla kynnys nousee mitä pidemmälle kevät ehtii:(

   Poista
 3. Tuo olisi kiva, mutta ei mua (ja vauvan ruokahinkkejä) vielä päästetä lähimaastoja kauemmas lenkille. Pitäisi opettaa tyttö syömään pullosta, mutta ei ole tullut tehtyä sitä vielä. Ehkä sitten ensi vuonna pääsisi tuonne. Tai silloin ei ainakaan tätä syytä ole.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä yritän epätoivoisesti löytää jonkun tekosyyn välttääkseni koko homman. Ihan tuohon sun syyhyn en lähde:))

   Poista
 4. Tarkoitus olis tulla ainakin 30.5. Sulta unohtui laittaa, että silloin juoksua ohjaa myös Markus Pöyhönen, saattaa se jonkun vetää sohvalta juoksemaan:D

  VastaaPoista