tiistai 22. toukokuuta 2012

Best of Helsinki

Kesä on täällä, ihan oikeasti. Kesään kuuluu oman loman lisäksi Helsinkiin lomanviettoon tulevat ystävät ja sukulaiset. Ja jokainen vieras viedään syömään Helsingin jäätelötehtaan jäätelöä. Me käydään siellä useamman kerran viikossa, oli vieraita tai ei. Mieluiten Mattolaiturilla.Best of Helsinki sivuilta saa jotain vinkkiä siitä mihin kannattaa mennä. Ja siellä saa äänestää myös omaa suosikkiaan. Meidän ääni meni Paras Perhe-elämys kategoriassa tietenkin Jäätelötehtaalle.

Kannattaa myös tsekata Visit Helsinki sivut. Ja jos täsmävinkkejä haluatte, niin kysykää, voisin toimia kotikaupunkini matkaoppaana :)

5 kommenttia:

 1. Helsingin Jäätelötehtaan jäätelöt kuuluvat vakiona kesään. Mikä ihana tapa viettää aurinkoista kesäpäivää/-iltaa kuin katselemalla Kaivarissa ihmisiä, merta ja nauttia jäätelöstä. <3 :)

  VastaaPoista
 2. Kyllä, ihan ehdottommasti parasta jätskiä Suomessa - voisivat laajentaa toimintaansa Aurajokivarteen..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Sä voisit perustaa Turun Jäätelötehtaan. Lupaan tulla käymään:))

   Poista
 3. Mulle tulee tosta jädestä aina mieleen kesä kun odotin Sofiaa - mä ykäsin koko ajan ja mikään muu kuin Jäätelötehtaan jäde ei pysynyt sisällä - joten fillaroimme sinne miehen kanssa sinne iltaisin ja viikonloppuisin parikin kertaa (matkaa oli peräti 1,5 km). Mutta toi on hyvää, tykkään

  VastaaPoista