keskiviikko 23. toukokuuta 2012

BIOeffect EGF -kasvoseerumi

Sain testattavaksi BIOeffect EGF -kasvoseerumin. Jossain siis luetaan blogiani:) Kyseessä on kolmen islantilaisen tiedemiehen kehittämä seerumi, joka sisältää EGF soluakvitaattoria, joka stimuloi solun omaa uusitumista. Lyhyesti sanottuna, seerumi vaikuttaa ikääntymisen merkkeihin kasvoilla. Tuote lupaa lopputulokseksi pehmeämmän, kiinteämmän ja säteilevämmän ihon.


Olen käyttänyt tuotetta vajaan kuukauden ja yllättävän positiivinen kokemus. Mullahan on  laajahko kokemus anti-age seerumeista ja tämä on erittäin pätevä vaihtoehto.Tuotteen käytön huomaa, varsinkin levityksen jälkeen tuntee, että jotain tapahtuu. Ja tuollaisessa pipettipullossa olevan aineen on pakko olla tehokasta.

Suosittelen, on ehdottomasti kokeilemisen arvoinen tuote.BIOeffect-seerumi on käänteentekevä uusi ihonhoitotuote, joka on kehitetty Nobelin palkintoon johtaneiden tutkimusten ja biotekniikan uusimpien edistysaskelten pohjalta. Seerumi sisältää EGF-soluaktivaattorin (Epidermal Growth Factor, EGF), joka stimuloi ihosolujen omaa uusiutumista ja siten tekee ihosta kiinteämmän ja raikkaamman. Iho tuntuu ja näyttää tasaiselta ja nuorekkaalta.

Islannissa tehdyssä kyselyssä 76 % käyttäjistä väitti ihonsa todella näyttävän nuoremmalta heidän käyttäessään seerumia ja 98 % sanoi, että heidän ihonsa näytti ja tuntui raikkaammalta, ja että he suosittelevat seerumia ystävilleen.
BIOeffect-tuotteet ovat maailman ensimmäiset ihonhoitotuotteet, jotka sisältävät kasveissa valmistettuja soluaktivaattoreita. Patentoitavaa biotekniikkaa käyttäen soluaktivaattoreita on viety ohran siemeniin. Ohra on kasvatettu Islannin uusiutuvalla geotermisellä energialla lämmitetyissä ja valaistuissa nykyaikaisissa kasvihuoneissa vulkaanisessa hohkakivessä ja kasteltu puhtaalla lähdevedellä.


Jälleenmyyjiä Suomessa ovat tällä hetkellä Sellon, Punavuoren ja Vantaanportin apteekit. Nettikauppa on myös auki.

9 kommenttia:

 1. Kelpais kyllä mun elottomille kasvoille myös! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kantsii kokeilla, ei ehkä ihan ihmeisiin pysty (enkä tarkoita, että ihmettä tarvitsisit;), mutta melko hyvä kuitenkin:)

   Poista
 2. Ai apteekeista? Heti tuli mielikuva tehokkaasta aineesta.
  Before/after kuvia kenties ;-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nimenomaan. Apteekista ja tuollaisessa lääkepullossa. Ihan takuulla toimii:)

   In your dreams, babe.

   Poista
 3. Kiitos vinkistä. Olen lukenut EGF:stä mutta en ole vielä kokeillut. Uskon kuitenkin sinun kokemukseesi:-)

  t. Kati

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mua kannattaa uskoa. Olen melko riippumaton taho:) Oikeasti, mulla on säälittävän laaja kokemus näistä;)

   Poista
 4. Totahan on ihan pakko testata ja mä komppaan Jassua: before & after-kuvat, kiitos:)

  VastaaPoista
 5. Minä sain seerumista näppylöitä ja rypytkin ovat ennallaan. Ei yhtään parempi kuin muutkaan ns ihmevoiteet.

  VastaaPoista