maanantai 28. toukokuuta 2012

Menikin taas vaikeaksi

niinkin yksinkertainen asia kuin takin ostaminen. 8-vuotiaalle sinisen pusakkamallisen takki. Yksinkertaista. Yhden TH:n takin ostinkin, todetakseni, että 152 cm oli liian pieni. Ja tässä kohtaa vika on mitoituksessa, ei lapsessa.

Olin iskenyt Luksu oli iskenyt silmänsä Vinginon Myron takkiin, mutta sopivaa kokoa en juuri sillä hetkellä saanut käsiini. Scotch Shrunkilta löytyi sopivin tähän hätään. 152 cm, sopiva.


Ja lippis. Arvatkaa kelpasiko? Ei niin.

14 kommenttia:

 1. Magee rotsi ja Luksu on tainnut taas venähtää:) Joo noi lippikset on vaikeita, mä en ole vielä päässyt selville mikä kelpaa ja mikä ei... enkä varmaan koskaan pääsekään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei noista ota selvää. Paras malli on lakiton malli, sillä mennään:)

   Poista
 2. Teillä mennään jo aivan eri sfääreissä noiden kokojen kanssa. Nuo lippikset on kyllä vaikeita. Pikkuveljelle meillä käy vielä melkein mikä vaan. Siinäkin asiassa hän on isoveljen vietävissä ;)

  VastaaPoista
 3. Taas sellainen setti joka kelpais mun miehelle, mä kun joudun sille hakemaan mitä se kaipaa niin tuntuu et välillä et on äijä ja teini -mallistot. Mut siis onko tolla merkillä muuten miestenmallisto, pitää googlaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pätkii taas, sovittihan tuo merkin takkia stockalla, muistaakseni aavistuksen liian aktivisti tai jotain..mut kun sulle tutumpi, niin saako tätä stadissa jostain muualta, siis aikuisten mallistoja?

   Poista
  2. Miesten mallisto on se alkuperäinen, ollut jo pitkään markkinoilla. Joku vuosi sitten tuli poikien mallisto, sitten naisten ja viimeisimpinä tyttöjen. Kyllä mä uskoisin, että muualtakin saa, mutta en nyt uskalla sanoa mistä. Voin kysyä mieheltä tietääkö hän.

   Merkki on tosi suosittu Hollanti-Belgia-Saksa-Sveitsi -akselilla eli jos siellä päin pyöritte, niin on mistä valita.

   Poista
  3. Ei tiennyt mies H:gin tarjonnasta, mutta merkin sivuilta löysin store finderin. Sen mukaan Moda Kampissa olisi miesten mallisto:

   http://www.scotch-soda.com/en/store-finder/Finland

   Poista
  4. KIITTI taas, mä olen unohtanut sen kaupan kokonaan. Silloin kun se oli vielä aleksilla käytiin usein, nyt ei vaan muista. Mut sinne siis seuraavalla reissulla, valitettavasti noihin muihin kaupunkeihin ei oo just nyt tsäänssejä.

   Poista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Typot...

  Jepjep, tilasin aikoinaan J:lle S&S:n pusakkamallisen takin, noooh, se onkin liian iso. Eli odottaa kaapissa ja yritin nyt katsella jotain sopivia mutta mikään ei innostanut -ja sitten päätin että olkoon ilman :D Napapijrin valkosella ja Gantin vuoritetulla neulehupparilla siis yritetään toistaiseksi pärjäillä :)

  Mikä lippiksessä on vikana? Mä katoin tota samaa mutta joku mätti ja ostin J:lle sen oranssin saman valmistajan. Ei se poika nyt ihan kympillä siihen lähtenyt... mutta suoralippaa en osta (on jo yksi, jossain) eli olkoon sitten ilman :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä tiedä mikä siinä on vikana, se ettei ole käppi. Mä olen nyt ikävä äiti, enkä enää katsele niitä käppejä, siinä määrin kamalia kapistuksia. Koulussa on sitä pitänyt, mutta poltan sen rumiluksen perjantaina;)

   Poista
 6. No höh. Ota sä se lippis käyttöön? Nimim: Minipää joka hakee hatut lastenvaateosastolta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla on jo valkoinen lippis. Käytän sitä veneillessä. En tarvitse toista:)

   Poista