torstai 31. toukokuuta 2012

Marc O'Polo HomeMopilta on tullut, tai tulossa, Home -mallisto (aika pitkään siinä menikin). Bongasin sivuilta tällaisen kuvan ja innostuin luonnollisesti heti. Mäkin haluan tuollaisen petauksen. Ai niin, meillähän on jo melkein identtinen: Balmuirin. Suosin kotimaista.

Vaikka tuo vastapäinen talo on magee, niin meidän makkarin ikkunan näkymä on vielä hienompi. Niin hieno, että verhot avatessaan kannattaa olla pukeutunut, pihalla on yleensä bussilastillinen turisteja pällistelemässä meidän tiluksia. Välillä se saattaa jopa ärsyttää.

6 kommenttia:

 1. Kauan se tosiaan kestikin mutta hyvää kannattanee odottaa. Taitaa tietää rahanmenoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin saattaa. Olis kiva nähdä livenäkin...

   Poista
 2. Pellavalakanat ovat ihanat, meillä tosin ihan H&M-versiot, jotka ovat kuitenkin ihan laadukkaat. Jostain syystä henkan kodintekstiilikokoelma on paljon parempilaatuinen kuin vaatepuoli.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on Inkalla HM:n puuvillapussilakanat ja olleet tosi hyvät. Nuo pellavatkin löytyy, vein ne mökille. Balmuirit painii ihan eri sarjassa, toki hintakin on ihan eri luokkaa.

   Poista
 3. Mun täytyy nyt peesata muuten Lumoa. Silmiin sattui joskus vuosi sitten henkan tarjouskorissa pellavapussilakanasetit hintaan 15 euroa ja päätin kokeilla. On ollut kyllä loistavat.

  Toi mopin kuva on niin houkutteleva että voisin tulostaa sen inspiskuvaksi ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ei ne hinnalla pilatut ole, mutta kyllä ¨parempiakin löytyy;)

   Meillä on välillä ihan samanlainen petaus, sängynpääty vaan puuttuu. Tietty nuo puitteet ovat muuten ihan eri tasoa, mutta aina ei voi voittaa:)

   Poista