tiistai 26. helmikuuta 2013

Glam Glow

 
Ostin kokeiluun paljon hehkutetun Glamglow -mutanaamion. No joo, olihan se naamio muiden joukossa. Ei huono mutta ei mikään maata mullistavakaan. Eli ylisanat ovat vahvasti liioiteltuja;)
 
Tämäkin on sellainen semijees tuote:
kyllähän tätä käyttää, mutta tuskin toista kertaa ostan.
 
Samalla reissulla sain näytteen Lancomen uudesta Teint Visionnaire meikkivoiteesta. Plussaa voiteen korkissa olevasta peitevoiteesta. Muuten meikkivoide oli aavistuksen liian tuhti ainakin näin kevättä vasten. Tykkään enemmän Lancomen Teint Miracle -meikkivoiteesta, on kevyempi ja luonnollisempi kuin Visionnaire.
 
Meikkivoiteista puhuttaessa täytyy kehua Armanin Maestro Fusion Makeup meikkivoidetta, aivan ihana tuote. Tuntuu kuin mitään meikkivoidetta ei olisikaan, mutta peittää kuitenkin sopivasti. Sopii parhaiten suht normaalille iholle.

9 kommenttia:

 1. Mun on pitänyt kokeilla tuota Armanin Maestroa jo vaikka miten pitkään, mutten koskaan Stockalla ollessani sitten muistakaan... Ehkä ensi viikolla, sillä aion ostaa PUNAISEN huulipunan ja sen pohjaksi pitää olla täydellinen iho!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...tai ainakin mahdollisimman hyvä iho ;-)

   Poista
  2. Suosittelen tuota Maestroa, jollei sulla ole kovin kuiva iho. Se on tosi luonnollisen tuntuinen. Ensin luulin, että myivät mulle värjättyä vettä, mutta toimii hyvin iholla.

   :)

   Poista
 2. Kun sä oot kokeillut kaikkea, niin löytyykö testitehtaalta tulosta lancomen visionaire seerumista? Mulla on ollut nyt niitä Diorin viininpunaisia puteleita, ihan hyvä mutta voisin kokeilla tota kun on alessa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Testitehdas on kokeillut myös tuota yhden näytepakkauksen verran. Ihan kelpo kamaa, vaikka itse tykkään enemmän Estee Lauderin seerumeista.

   Yksi hyvä seerumi on Filorgan meso+ (koko sarja on hyvä). Kannattaa pitää mielessä, sitä saa ainakin Stockalta ja apteekeista. Apteekeissa myydään myös japanilaisia V10 -sarjan seerumeita, jotka ovat tosi hyviä ja niitä on vähän joka lähtöön, siis erilaisiin tarpeisiin. Esim Erottajan apteekista saa ja muistakin hyvin varustelluista apteekeista.

   Mutta ei tuo Lancomekaan yhtään pöllömpi muistaakseni ollut.

   Poista
  2. Thanks! Sen verran koukutuin et ilman ei voi enää olla. Pitää tsekata oliko EL-päivässä seerumitarjousta vai suuntaanko apteekkiin.

   Poista
  3. Käy pyytämässä näyte, niin tiedät mikä sopii sulle parhaiten (siis nuo selektiiviset merkit). Mä en osta enää mitään kasvoille ennen testausta, niin monta hutia on vuosien varrella tullut...

   Poista
 3. Piti käydä vessan peilikaapilla katsomassa, että löytyykö mulla mitään noista.. ei ollut.

  Naamioista vannon edelleenkin sen Talikan naamion nimeen, just eilen länttäsin naamalleni. Kunhan olin ensin odottanut, että N oli varmasti nukahtanut. En viittis sen takia maksella terapioita.

  Sitä Filorgaa tai sitä V10-sarjaa olen ajatellut seuraavaksi kokeilla. Siis heti kun olen kaikki nuo jo hankitut käyttänyt.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, lapset katsoo aika hitaasti, kun naamio kasvoilla täällä hiippailen. Nykyään enää naureskelevat, mutta kyllä taisi niilläkin pienenä itku päästä näkyä katsellessa.

   Luksu tosin parkui 3-vuotiaaksi asti joka kerran, kun näki mut meikattuna. Ei sitä tosin kovin usein tapahtunut;)

   Poista