sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Bliss Softening Socks

Onneksi on sunnuntai. Muiden odotetuin viikonpäivä on perjantai, mulla se on sunnuntai-ilta. Viikon ainoa aika, jolloin kieltäydyn tekemästä yhtään mitään. Makaan sohvalla ja komennan muita "tuokaa ruokaa", "tuokaa kahvia", "mulloon jano", "antakaa suklaata". Enkä vahingossakaan pyydä, vaan komennan, tietävätpähän miltä musta tuntuu kaikkina muina viikonpäivinä. Palvelusväki on kylläkin parhaillaan leffassa ja treeneissä, että ihan ittekseni saan huudella.

Mulla on uudet sunnuntai-illan sukat. Eikö olekin hienot?


Blissin sukat. Sisäpuolella on jalkoja hoitavaa voidetta. Näitä kun pitää 20 minuuttia illassa viikossa niin jo on kuulkaa pehmeät tassut. (Hieman liukkaat kävellessä, että kannattaa vaan maata sohvalla nämä jalassa). Oikeasti viileä geelisysteemi rentouttaa jalkoja, että ei ihan huuhaata. Olisi ehkä tehokkaampi, jos olisi käynyt ensin jalkahoidossa, mutta menköön nyt ilman hoitoja.


Luin Blissin Suomeen tulosta, mutta en niin kiinnittänyt asiaan huomiota. Itse olen käyttänyt Blissin tuotteita vain kerran aikaisemmin, viime syksyn Dohan matkalla. Yövyimme reissulla W Hotel Dohassa ja hotellissa sijaitsi Blissin hoitola. Käsittääkseni kaikissa W -ketjun hotelleissa on Blissin hoitola. Jos eteen osuu, niin suosittelen. Sekä hotellia että hoitolaa.

Käytiin aamupäivällä Taivarilla. Vesisateessa on hyvä pulkkailla. "Äiti, taasko sä unohdit laskiaispullat?"


No en unohtanut, kävin ostamassa Esplanad:sta viiden euron pullat. Että kyllä nyt kelpaa.

8 kommenttia:

 1. Haa, tätä mä olenkin odottanut, että joku muu kokeilee noita sukkia ensiksi. Hyvä tietää, että eivät ihan huuhaata ole.

  Et kuule viittis seuraavaksi testata niitä kosteuttavia farkkuja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki kokeilen, mistä mä ostan sellaiset?

   No siis sama asian kuin vetäisi kosteusvoidetta jalkaan ja puuvillasukat päälle, mutta dorka ostaa mitä myydään:)

   Poista
 2. Taas oppii uutta, ihan uus juttu mulle ja tulis varmaan täälläkin tarpeeseen, kun ensin pääsis sinne jalkahoitoon.

  Kyllä tollasia pullia kelpaa syödä, palvelusväki on nyt vaan hiljaa ja mussuttaa pullaa:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sarjaan kuuluu myös käsineet, ne sitten seuraavaksi;)

   Poista
 3. Kosteuttavat sukat. Okei. Mitä niille käy pesussa? Rasvataanko ne sen jälkeen sisäpuolelta uudelleen vai onko rasva pesunkestävää? :) Jään odottelemaan että joko sinä tai Jassu testaatte vielä kosteuttavat farkut (?).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En mä usko että niitä pestään, käytetään sen aikaa kun sitä kosteusainetta riittää. Se sisus on siis sellaista vahamaista/geelimäistä tjsp olevaa matskua.

   Kuten edellä totesin niin jalkavoide + puuvillasukat ajaa ihan saman asian.

   Poista
 4. Ooh, mäkin inspiroiduin lanseeraamaan meille "palvellaan äitiä" -sunnuntain, mutta ihan vielä en saanut muuta porukkaa omaksumaan uusia toimintamalleja. No, hyvänkin idean jalkauttaminen vie aina oman aikansa, joten pikkuhiljaa :-)

  Meidänkin laskiaispullat (en edes tiennyt, että on laskiainen...) syötiin kalliiseen hintaan hankittuna, mutta sentään _laskettelu_rinteen kahvilassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on usean vuoden tuotekehittelyn tulos, ei palvelua ihan hetkessä saa. Mutta jatkat vaan sinnikkäästi niin kyllä ne joskus oppii. Kannattaa vetää kaikki käytettävissä olevat marttyyrikortit pöytään:)

   Poista