perjantai 10. kesäkuuta 2011

Vähän pidemmän kaavan mukaan

Karattiin työkavereiden kanssa vähän aikaisemmin töistä, tarkoituksena vain käydä terassilla syömässä. Kyllähän sen arvaa miten siinä kävi. Terassia piti muutaman kerran auringon perässä vaihtaakin. Ja siinä vaihtoruljanssissa piti tietty käydä muutamassa kaupassa, ihan vaan ilmastoinnin takia.


Nectarine – ehdoton klassikko. Klassista laatua työhön ja vapaa-aikaan. Täällä olen käynyt jo alle kakskymppisenä tyttönä äitini seurassa. Ja silloin ajattelin, että musta ei ikinä tule niin konservatiivista, että itse sieltä vaatteeni ostaisin. Ei mennyt kymmentäkään vuotta… Kaupungin paras henkilökunta.

Melkein vieressä laajentunut Urban A. Täältä Inkakin löytää itselleen. Muiden merkkien ohella myy Hunkydorya, jota muuten on Suomessa vähän hankalasti saatavissa. Maison Scotch valikoimaa myös kivasti. Kaiken muun hyvän lisäksi myy Essien kynsilakkoja.. Palvelua myös sujuvalla toisella kotimaisella.


Toinen klassikko – Lilly. Paljon tuttuja merkkejä, mutta tarjoaa mallistoissaan hieman laajemmalla skaalalla kuin kilpailijansa. Täältä olen ostanut useamman parin kenkiä. Erityisesti talvisin kattava Repeat mallisto.

Ei tullut halvaksi taas tämäkään ”ihan pikaisesti syömässä” reissu.


13 kommenttia:

 1. Haa, ihan täydellinen terdereissu siis! Edellyttäen tietenkin, että muistit myös raahata ne kassit terassilta toiselle? Vai teitkö vanhanaikaiset ja hipsit vaivihkaa huomenna hakemaan niitä rautatieaseman säilytyksestä? :-D

  VastaaPoista
 2. Tuollainen reissu on täydellinen! Varo vain tuplakrapulaa seuraavana päivänä :).

  VastaaPoista
 3. Ihan mahtava ilma teillä ollut täydelliselle kierrokselle:) Jassua komppaan ja mietin, muistithan ne kassit ja pussit mukaan?

  VastaaPoista
 4. Sä oot ihan shoppailja! Wau! :)

  Mä en ehdi minnekään, hätäisesti Stockalle ja Zaraan ja siihen on tyytyminen. Lily ja Nectarine oli mun lempparikauppoja, kun Ullanlinnassa asuttiin.

  Meidän lapset vaatettaa Stadium ja Lindex. Stadiumissa on liian vähän alaosia ja niiden farkut/housut ei liian leveitä. Lindexin mallit on hyviä hoikille pitkille koiville. Noista liikkeistä löydän nykyisin myös itselle (koti)vaatteita.

  Finette

  VastaaPoista
 5. Korjaan: ON liian leveitä, ei pysy jalassa pojilla. :) Ja sitten joku kiva lastenvaatevalmistaja voisi tehdä pitkällä lahkeella housuja. Meidän vanhemmalle sopisi 140cm lahje ja muuten 128cm, kompromissi on tällä hetkellä 134cm, mutta lahkeet on mallia kesä. Sama 6v:lla.

  F

  VastaaPoista
 6. Ihan paras! Jos ei kunnon krapulaa niin sitten ostoskrapula ;) Hunkydoria saa siis täältä. Taannoisella Stokiksen vierailulla ostin muutaman yläosan. Passelit näille keleille.

  VastaaPoista
 7. Tottakai muistin ottaa ostokset mukaan, minä te mua oikein pidätte?;). Tämä tapahtui siis aikaisemmin viikolla, ja olimme tosi särminä seuraavana aamuna töissä:).

  VastaaPoista
 8. Lillyssä häiritsee nykyään (ilmeisesti jotain niiden omaa tuontia Italiasta tms) kopiotavara; Missoni mekkokopioita, Kelly-laukkukopioita, eri kenkämalleista puhumattakaan. Itseäni häiritsee että ovat niiin wannabe-kopioita, toki merkissä lukee jotain ihan muuta, mutta silti...

  VastaaPoista
 9. Ano: pistin merkille saman. Missonia luulin aidoksi, en kylläkään edes koskenut niihin, kun ei merkkinä oikein ole "mun juttu". Laukuista en mitään ymmärrä, mutta jonkinlainen ahaa-elämys nyt tuli, kun asiasta mainitsit. Samoja kenkiä olen nähnyt muuallakin (keski-Euroopassa) mutta en ole niihinkään niin vihkiytynyt, että asiaan osaisin mitään sanoa. Itse en osta kenkiä(kään) merkin takia, joten mulle on tuon taivaallisen sama mitkä ne ovat, kunhan ovat hyvät jalassa. Ja kivan näköiset.

  Mutta nyt kun sanot, niin jokin mua kuvassa häiritsi, en vaan tiennyt mikä. Joka tapauksessa, sieltä löytyy vähän laajemmalla skaalalla mallsitoja.

  VastaaPoista
 10. Mitä kivaa sun kasseista tuli esiin..? No tietenkään et ole samanlainen kuin me muut, että unohdetaan kassit ja pussit matkan varrelle;) Mun klassikko on unohtaa se Stockan vessaan naulakkoon. Kerran hain miehen joululahjat tammikuun lopussa Stockan säilytyksestä, kun vihdoin keksin, minne olisin voinut ostokseni unohtaa...

  Ihan parhaita tollaset terassikierrokset, kun tulee kaupat kierrettyä samalla kertaa. Avaa jo ne kassit!

  Violette

  VastaaPoista
 11. Vee, taidan muistaa tämän tarinan joululahjoista. Pääasia, että löytyi:).

  Kyllä terasseja tulee kesäisin kierrettyä, harvemmin vaan ehtii shoppailemaan välissä. Yritän huomenna;).

  VastaaPoista
 12. Wau, teillähän on ollut todellinen TYKY-päivä :) ehdit kiertämään mun kaikki lempparipuodit! Oma elämäni on täydellinen kopio Fineten tarinasta, Ullanlinnasta muutettua en ehdi Stockaa pidemmälle koskaan, mutta onneksi kusti polkee ostokset nettipuodeista kotiin!

  VastaaPoista
 13. Ei hitsi, Tyky-päivä. Miten me ei keksitty tota, oltaisiin saatu TA:lta tykyrahaa;).

  Me ei ytimessä asuta, mutta riittävän lähellä. Ehtii arki-iltoinakin keskustan rientoihin, ihan lapsien kanssa. Juuri juteltiin ystävän kanssa, että ei sitä tulisi mistään Espoon perukoilta arkisin mihinkään lähdettyä. Ja ei siis millään pahalla espoolaisia tai ketään muutakaan kohtaan, olen itsekin ollut sellainen;). Nämä on näitä makuasioita..

  VastaaPoista