sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Hyötykasveja

Parveke on rehujen osalta todella vaiheessa. En ole löytänyt kivoja kasveja. Pitäisi mennä Plantagenia edemmäs kalaan (siellä taso on melko huono). Siihen asti viljelen yrttejäni.

Yrteille omaa multaa. Mä en voi epäonnistua.


Vinkkejä hyvistä puutarha-/kukkakaupoista otetaan vastaan.

8 kommenttia:

 1. Mun pitäis hakea Lumihiutale terassille ja meinasin sen hommata Tapiolasta Jorin torilta. Katselin Plantagenissakin, mutta olivat todella heikon näköisiä, viime vuonna Jorilta hain aivan mahtavan yksilön joten luotan uusintaan :)

  VastaaPoista
 2. Thx. Missä on Jorin tori (ok, katson googlesta;)? Onko Kukkatalo Maritta vielä voimissaan?

  VastaaPoista
 3. En oo käyny voosiin. Jori on siinä Heikintorin ja Suomelaisen kirjakaupan välissä. En oo ees varma onks se viel Jorin tori, mutta siinä se kuitenkin on :D Se on sellanen ihan pieni pieni paikka. Ollaan tilattu aina "juhlakukatkin" sieltä, oikein mainio mesta miusta. Mutta ei siis mikään suurmyymälä.

  VastaaPoista
 4. Vitsit, miksi mun ruukkutomaatti on mennyt ihan kurjan näköiseksi! Lehdet ovat ihan kuivat ja rapisseet, vaikka multa onkin koko ajan kosteaa. Pitäiskö siinä kuitenkin olla joku "kasvihuonehärpäkkä" pitämässä kosteutta?

  VastaaPoista
 5. Muhevaisesta (mm. Pirkkolan kohdalla Kehä I:llä) saa laadukkaita "yksilöitä" ja Kukkatalo Pirisessäkin on Plantagenia parempi laatu...

  Laura V

  VastaaPoista
 6. Jassu, ne menee tosi nopeasti, kasvihuone olisi paras vaihtoehto. Mä olen kiikuttanut tuon kylppäriin (melkein) aina kun joku käy suihkussa, näin se saa kosteutta. Ei sekään mikään pitkäikäinen ratkaisu ole, mutta ainakin muutama viikko lisäaikaa;).

  Laura kiitos, Muhevaiseen siis. Anni vinkkasikin jostain mestasta mutta tuo Pirkkola olisi paremmin hoodeilla:)

  VastaaPoista
 7. Meidän äistkä toi mulle yrttejä torilta (ei Jorin torilta vaan Turun kauppatorilta;) yksi vuosi. Teilläkin on siellä varmaan joku vastava - vois löytyä jotain suoraan kasvattajalta. Ja meillä täällä Saartistotien varressa on ihan paras kukkakauppa, voit tulla kylään meille samalla;)!!

  VastaaPoista
 8. Tanja, pistä pannu porisemaan:)

  VastaaPoista